Kültür - Sanat Sertab'ın Müzikali Uniq'te sezonun son gösterisini tamamladı
Paylaş
Sertab'ın Müzikali Uniq'te sezonun son gösterisini tamamladı

Bu yıl sanat hayatının 25. yılını geride bırakan ‪Sertab Erener, 'Sertab'ın Müzikali' ile sezon boyunca biletleri günler öncesinden tükenen gösterilerinde Uniq'i doldurmayı başardı

Önceki gece sezonun son gösterisinde hayranlarını bir kez daha coşturan, gösteri sonrasında tüm ekibi sahneye çağırarak teşekkür eden ve dakikalarca ayakta alkışlanan Sertab Erener, yaz boyunca gösteriyi yazlık mekanlara taşıyacak.

Başarılarla dolu kariyerinin 25 senesini yaklaşık 2 saat boyunca, 90'lar ve 2000'ler olmak üzere 2 ayrı bölümde özetleyen ‪Sertab Erener, döneme özel kostümler, aksesuarlar ve Beyhan Murphy koreografisiyle eşsiz bir şova imza attı.

Seçtiği şarkılarının hikayelerini sesi ve dansları ile birleştiren sanatçı, kronolojik olarak sıralanan ilk bölüme Yalnızlık Senfonisi ile başladı. 'Sakin ol', 'Yanarım', 'Aşk', 'Mecbursun', 'Vur Yüreğim' ile devam eden ilk bölüm Eurovision birincisi 'Everyway That I Can' ile tamamlandı. Şarkıyı Candaş Baş'ın yarışma gecesi yaptığı koreografi ve orijinal kostüm ile seslendiren Erener, büyük beğeni kazandı.

Sahnede 7 profesyonel dansçının eşlik ettiği müzikal boyunca sanatçı, 10 farklı kostüm değiştirdi. 'Aşk Beni' ile ikinci yarıya başlayan ‪Sertab Erener 'Kera' ile tamamladığı gösteri boyunca 37 şarkısını seslendirdi.

Haberin Devamı