Kültür - Sanat Sertap Erener Bodrum'da sevenleriyle buluşacak
Paylaş
Sertap Erener Bodrum'da sevenleriyle buluşacak

Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan LUX* Bodrum Resorts & Residences, 19 Mayıs’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, 20 Mayıs Cumartesi günü açılışa özel konserinde hayranlarıyla buluşacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek!

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan LUX*’ın Türkiye’deki ve aynı zamanda Avrupa’daki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resorts & Residences 19-20-21 Mayıs’ta eğlenceli etkinliklerle kapılarını açacak.

MYC Partners’ın yatırımıyla Bodrum’un en özel koylarından Adabükü’nde hayata geçirilen LUX* Bodrum Resorts & Residences, Sertab Erener’in performansıyla yaza merhaba diyecek.

Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Sertab Erener, 20 Mayıs Cumartesi günü saat 22:30 ‘da sahneye çıkıp en sevilen şarkılarını seslendirecek. Konserin ardından sürpriz etkinlikler devam edecek.


Unutulmaz bir deneyim


Bodrum’un en özel kumsalı olan Beach Rouge’u ile unutulmaz bir tatil deneyimi sözü veren LUX* Bodrum, MYC Partners yatırımıyla hayata geçirildi. Dünyaca ünlü profesyonel otel zinciri olan LUX* tarafından işletilen LUX* Bodrum, 91 otel odası, 72 rezidans ve 1 adet beach villa ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılıyor. Tesiste golf alıştırma sahası, spa ve wellnes hizmeti veren LUX* Me, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

Haberin Devamı