Magazin Sertap Erener TV programı yapacak

Sertap Erener TV programı yapacak

Paylaş
Sertap Erener TV programı yapacak

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, ülkenin ihtiyaçlarını ele alan bir televizyon programı yapacağını açıkladı..

Şarkıcı Sertap Erener, İstanbul’da konser verdi. Erener, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sanhesi’nde Turkcell’in 20. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Turkcell Yıldızlı Geceler"de konserden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Konser için ağırlıklı olarak eski şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladığını belirten Erener, "İçimden çok kenar süslü, şatafatlı, acayip hareketler falan yerine bir dinleti hazırlamak geldi. Çok keyifli, hatta daha çok akustik... Benim en eski şarkılarımdan uzun zamandır söylemediklerimi, benim özlediklerimi ama araya tabii yeni dönemdeki hızlı şarkılarımdan da katarak çok güzel bir dinleti hazırladım. Eğlence de olacak ama daha çok müziğe doyacağımız bir gece yapmaya çalıştım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Erener, "Provalar sırasında eski şarkılara gittiğinizde neler hissettiniz?" sorusu üzerine, şunları söyledi: "Ne zaman söylediğimi bile hatırlamadığım, ilk albümden ’Erkeğim’ diye bir şarkım vardı. Onu repertuvara koydum. Benim için bayağı nostalji oldu. Dinleyiciler için de öyle olacak herhalde. Bu şekilde 3-5 şarkı daha koydum. Benim için çok heyecanlıydı."

TV PROGRAMI YAPACAK

Sertap Erener, yıl sonunda birkaç konser daha vereceğini dile getirerek, "Ülkenin ihtiyaçlarıyla ilgili konuları ele alan bir televizyon programına hazırlanıyorum. Önümüzdeki kışa ya da bu yılın sonuna doğru yetiştirmeye çalışacağız. Bu yeni bir proje. Albümü 2016’ya, 25. yılıma saklayacağım. 25. yılım için becerebilirsem büyük bir kutlama yapmak istiyorum. O zaman sürprizlerimiz var" ifadelerimi kullandı. Açıklamasının ardından "Aşk" isimli şarkısıyla konserine başlayan Erener, ardından "Yanarım", "Yalnızlık Senfonisi", "Gel Barışalım Artık" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konseri, sanatçının hayranları ile sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi dinledi.

Haberin Devamı