Kültür - Sanat Servetini ve 15 yılını bu filme harcadı!
Paylaş
Servetini ve 15 yılını bu filme harcadı!

Meth bağımlısı milyoner, bu filmi çekmek için yıllarını verdi ve film şimdiden bir hayran kitlesi kazanmış gözüküyor.

Andrew Rork Getty adı size bir şey ifade ediyor mu? Siz fazla düşünmeden biz söyleyelim: Kendisi petrol zengini Getty ailesinin veliahtıydı. Bugüne kadar hayatı boyunca film sektörü ile ilgili hiçbir tecrübesi olmayan Getty tüm hayatını ve fazla bir miktar parasını bu film projesine adadı. Kabuslarından esinlenerek yaptığı projeyi hem yazdı hem de yönetti.

Filmin adı The Evil Within ve prodüktör Michel Luceri’ye göre, Getty bu filme 5 milyon dolar yatırdı. Sonucunda da finansal bir sorun yaşadı.

Filmin çekimi 2002 yılında başladı ama Getty’nin ilk filmi gün ışığını görmek için 15 yıl bekledi. Ama Vision Film ve Amazon’un internet film servisi sayesinde The Evil Within kült korku filmleri arasında yerini almayı hedefliyor.


FİLMİNİ GÖREMEDEN...


Ancak Getty 2015 yılında hayatını kaybetti. 47 yaşında ölen yönetmen filminin yayınlandığını göremeyecek. Sürekli metamfetamin kullanımından oluşan kanama sonucunda hayatını kaybeden Getty’nin uyuşturucu bağımlılığı ise bu filmin esin kaynağı olan kabuslarının neden bu kadar ağır olduğunu ortaya koyuyor.

The Evil Within filmi, öğrenme güçlüğü çeken bir adamın aynadaki kötü karakterli yansımasının etkisinde kalıp cinayetler işlemesini anlatıyor. Getty hikaye anlatımının bütün kurallarını ortadan kaldırıyor.





Haberin Devamı