Spor Servet'ten yönetime gönderme

Servet'ten yönetime gönderme

Paylaş
Servet'ten yönetime gönderme

Galatasaray'ın, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği belirtilen Servet Çetin, "Eğer hoca ve kulüp beni istemiyorsa bu benim menfaatimedir" diye konuştu

Tecrübeli futbolcu Lig TV’ye yaptığı açıklamada, kulüp tarafından istenmemesinin, kendisinin daha rahat transfer yapabilmesine olanak sağlayacağını belirterek, "Keşke öyle bir şey olsa, istemeseler beni ya da göndermek isteseler. Ben daha rahat transfer yapabilirim" diye konuştu.

Geçen sezon Fransa’nın Marsilya Kulübü ile 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaştığını hatırlatan Servet, şunları kaydetti: "Ben anlaşmıştım, başkanımız da kabul etmişti.

Her şey bitmişti ama son andaki problemlerden dolayı olmadı. Beni isteyen kulübün sahibi vefat edince olmadı. Bu sezon sadece son 5 maçta oynamamışım.

Bence bu benim değil, kulübün zararınadır. Çünkü yüksek bonservis bedelleri getirecekken, bu oran biraz düştü. Son haftalarda oynamadığıma göre bu da fiyatta düşüşe neden olmuştur. Eğer hoca ve kulüp istemiyorsa bu benim menfaatimedir."

"YURTDIŞINI İSTİYORUM"

Galatasaray’dan ayrılması durumunda futbol hayatını yurt dışında sürdürmek istediğini vurgulayan Servet Çetin, adının son günlerde Bursaspor ile anılmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Bursaspor çok önemli bir başarı kazandı.

Onları tebrik ediyorum. Ertuğrul hocanın antrenörlüğüne kimsenin bir şey diyeceği yok. Bursa, büyük takımlardan sonra futbol oynanabilecek en güzel yerlerden birisi.

Ertuğrul hocanın beni istediğine dair demeçler var. Bana güvendiği için kendisine teşekkür ediyorum. Hedefim yurt dışında oynamak ama Ertuğrul hoca için Bursaspor’u belki düşünebilirim" değerlendirmesini yaptı.

Servet Çetin, Galatasaray’ın kendisi için 4 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğinin sorulması üzerine ise, "Sanmıyorum. O fiyat olursa, ben o fiyata kulüp bulur getiririm" dedi.

Haberin Devamı