Magazin Sessizce rekorda

Sessizce rekorda

Paylaş
Sessizce rekorda

Her albümün ardından eleştirilerle karşı karşıya kalan Tarkan, “Benim şarkılarım çay gibidir. Demlendikçe güzelleşir. Şarkılarımı herkes dinlesin, ben sonra konuşacağım” diyor

Tarkan'ın sürekli ertelenen albümü ‘Adımı Kalbine Yaz’ nihayet bugün müzik marketlerde. Mayısta ‘Sevdanın Son Vuruşu’ ile müjdesini verdiği, ancak titizliği yüzünden rötarlı çıkan albümün 30 saniyelik şarkı tanıtımları üç gündür internet sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

Haberin Devamı

Üç yıllık aradan sonra gelen albüm, sekiz yeni şarkı ve beş remix’ten oluşuyor. Tarkan’ın yazdıklarının yanı sıra, Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Günay Çoban, Ozan Çolakoğlu, Mithat Can Özer ve Gülşah Tütüncü’nün söz ve besteleri yer alıyor.

Sevdanın Son Vuruşu’ için “Şarkı eskidi” diyerek klip çekmekten vazgeçen Tarkan, şimdi ‘Adımı Kalbine Yaz’ parçası için çalışmalarını sürdürüyor. Fakat albüm çıktıktan sonra başka bir şarkının tutması durumunda klip parçasının değişebileceği belirtiliyor.

Tarkan şimdilik suskun. Şarkıcı, “Çok emek verdim. İçime sinen sonuca ulaştık. Albüm çıksın, insanlar dinlesin, fikirlerini söylesin. Değerlendirmeyi sonra yapacağım” diyor