Eğitim - Kariyer SEV’den öğrencilere İngilizce yaz kampı

SEV’den öğrencilere İngilizce yaz kampı

Paylaş
SEV’den öğrencilere İngilizce yaz kampı

Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (SEV) 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’inci sınıfı bitirmiş öğrencilere yönelik İngilizce yaz kampı Temmuz ayında başlıyor

Türkiye’nin en köklü kurumlarından Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik İngilizce yaz kampı düzenliyor. Temmuz ayında başlayacak ve iki dönem olarak gerçekleştirilecek Üsküdar American Academy Yaz Kampı’na, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’inci sınıfı bitirmiş öğrenciler katılabilecek.

Birinci dönemi 3-14 Temmuz 2017, ikinci dönemi ise 17-28 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak olan yaz kampı, her dönem için 60’ar kişilik gruplar alacak.

Ufuk açıcı program

İngilizce olarak düzenlenen Üsküdar American Academy Yaz Kampı; öğrencilerin, ufuklarını açacak, becerilerini geliştirecek ve yeni arkadaşlar edinmelerini sağlayacak bir yaz programı sunuyor.

İngilizce konuşan öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle, katılımcıların İngilizce konuşulan ortamdan faydalanmalarıhedefleniyor. Program; karakter gelişimi, işbirlikçi yaklaşım, empati, saygı, dürüstlük ve sportmenlik gibi değerleri kazandıracak etkinlikler içeriyor.

Tamamen ingilizce konuşulacak

Üsküdar American Academy Yaz Kampı; Pazartesi’den Cuma’ya özel planlanmış müfredat ile İngilizce konuşulan bir ortamda gerçekleşecek.

Program boyunca katılımcıların İngilizce iletişim kurmaları sağlanacak. Yaz kampı programı kapsamında; doğa avı, dedektif eğitimi, paraşüt oyunları, tiyatro, dans, resim, şehir gezileri, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, kodlama, maker, robotic, yemek pişirme, çiçek ve bitki ekimi gibi sanattan spora, bilimden kişisel gelişime birçok farklı alanda birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlenecek.

Genç kampçılar; tüm günü enerjik ve arkadaşça bir ortamda, yaratıcı, araştırmacı, saygılı, başkalarına ve çevresine duyarlı etkinliklerle geçirecek.

Haberin Devamı