Magazin Sevdanın Bahçesi final bölümünü izleyicinin beğenisine sundu

Sevdanın Bahçesi final bölümünü izleyicinin beğenisine sundu

Paylaş
Sevdanın Bahçesi final bölümünü izleyicinin beğenisine sundu

Emre Kınay ile Sibel Can'ın dizisi Sevdanın Bahçesi final bölümüyle dün akşam ekranlara veda etti. Aylin'in yaptığı açıklamanın damga vurduğu finalde Sevda ve Levent büyük şaşkınlık yaşadı. İşte 19 Ekim'de son kez takipçilerinin karşısına çıkan Sevdanın Bahçesi'nde yaşananlar...

Sevdanın Bahçesi yeni bölüm fragmanı dizinin takipçilerini üzen haberi paylaşmıştı. Sibel Can ve Emre Kınay'ı yıllar sonra aynı projede buluşturan dizinin bu akşam yayın hayatını noktalayacağı ortaya çıktı. Peki, finalde hangi olaylar yaşandı ve Sevda'yı nasıl bir sonuç bekledi?


SEVDANIN BAHÇESİ FİNAL ÖZETİ


Aylin'den gelen hamle herkesi şaşırtır. Aylin'in restaurantından ayrılmak isteyen Sevda, onun tehditleri yüzünden geri adım atmak zorunda kalmıştır. Sevda'yı kolay kolay bırakmaya niyeti olmayan Aylin, onun gitmesinin engellemek için elinden gelen zorluğu çıkarmaya hazırdır. Bu konuda ise Sevda'nın yardım isteyeceği tek kişi Levent olacaktır... Peki Levent, Sevda'ya yardımcı olabilecek midir? Yoksa Sevda, sözleşme gereği orada çalışmaya devam etmek zorunda mı kalacaktır?

Aylin, elindeki kozları tek tek kullanmaya başlar. Kızına babasının ölümü ile ilgili yalan söylediğini öğrenen Aylin bu bilgiyi Sevda'yı iyice köşeye sıkıştırmak ve restaurantına şef olarak tutmak için kullanır. Peki Sevda şimdi ne yapacaktır?

Öte yandan Tolga, eski sevgilisinden ayrılıp Defne'yle olmak için elinden geleni yapar. Ancak tüm çabalarına rağmen bunu başaramaz. Peki Defne, Tolga'nın bir sevgilisi olduğunu öğrenecek midir? Tolga, bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacaktır?



Final bölümünü izlemek için tıklayınız.


Sibel Can: Alina bana benziyor

Haberin Devamı