Türkiye (Son Dakika) Sevdiği kızın annesini vuran liseli genç tutuklandı

Sevdiği kızın annesini vuran liseli genç tutuklandı

Paylaş
Sevdiği kızın annesini vuran liseli genç tutuklandı

Çorum'da tüfekle evini bastığı sevdiği kızın annesi 35 yaşındaki Suzan K.'yi başından vurarak ağır yaralayan İmam Hatip Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Satılmış Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi

Olay dün Ulukavak Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Alaca İmam Hatip Lisesi öğrencisi Satılmış Ş., aşık olduğu lise öğrencisi 16 yaşındaki Z.K.’ya arkadaşlık teklifinde bulundu. Ancak genç kız bunu kabul etmedi. Sinirlenen Satılmış Ş., dün sabah elinde tüfekle genç kızın evine gitti.

Haberin Devamı

TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ ETTİ

Kapıyı açan anne Suzan K. ile tartışan Satılmış Ş., tüfekle rastgele ateş edip kaçtı. Başından yaralanan Suzan K., Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Suzan K.’nın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan Satılmış Ş., dün gece polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FACEBOOK'TAN DA KÜFÜR VE HAKARETLER YAĞDIRMIŞ

Öte yandan Satılmış Ş.’nin olaydan önce sosyal paylaşım sitesinde de yapacağı eylemin sinyalini küfür ve tehdit içerikli mesajla verdiği ortaya çıktı. Satılmış Ş.’nin, sosyal paylaşım sitesinde yeğeni E.Ş. adına açılan hesap üzerinden ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü ama 8 Mart senin için ölüm günü, benim için de katliam günü olacak’ yazdığı görüldü.

Haberin Devamı

DHA