Mine Ayman Sevgi dolu başlayacağımız bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Sevgi dolu başlayacağımız bir hafta!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile sevgi dolu başlayabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve zevkli alışverişler yapabiliriz. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri enerjimizi arttırabilir. Salı ve çarşamba günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve her konuda hırsımız artacak. Aklımıza koyduğumuz bir şeyi hayata geçirmemiz kolay olabilir, ruh halimiz inatçı ve ısrarcı olabilir. Merkür retrosu devam ettiği için karşımıza eski insanlar çıkabilir ve yarım kalan çözülmemiş konular varsa hesaplaşmalar yaşanabilir. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Perşembe ve cuma günleri ise Ay Yay burcunda ilerleyecek ve düşüncelerimiz derinleşecek. Yeni bir konu hakkında araştırma yapabilir ve önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Bu etki Cuma ve cumartesi günü de devam edecek ve meraklı bir ruh hali içinde olacağız. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 9 Eylül Cuma saat 13:18 itibariyle bolluk ve şans gezegeni Jüpiter artık Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Terazi olanlar için bir sene boyunca sürecek olan şanslı bir dönem başlamış olacak. Bu süreçte genel anlamda herkes hayatının bir alanını güzelleştirebilir ve o alanda öne çıkabilir.

ŞANSLI BURÇLAR
TERAZİ, KOVA, İKİZLER, KOÇ, ASLAN, BAŞAK

KOÇ: Eski sevgilinizden haber alabilir ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Yeniden şans vermek isteseniz de bu konuda önemli bir sorunu çözmeniz gerekebilir.
BOĞA: Var olan ilişkinizle ilgili eski bir sorun yeniden su yüzüne çıkabilir ve artık bu sorunu kökten çözmek için geleceğinizi etkileyecek bir adım atabilirsiniz.
İKİZLER: Eskiden görüştüğünüz ve iş yaptığınız biriyle yolunuz yeniden kesişebilir ve bir proje için yeniden birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz.
YENGEÇ: Aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilir, uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle tekrar iletişime girip yeni bir adım atabilirsiniz.
ASLAN: Kendinize çok önem vereceğiniz bu hafta etrafınızdaki insanlardan da sürekli ilgili ve övgü bekleyebilir, şımarıklıkla suçlanabilirsiniz.
BAŞAK: Eskiden çalıştığınız insanlarla yeniden bir araya gelebilir ve yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz. Eskiden yaptığınız bir işe de yeniden başlayabilirsiniz.
TERAZİ: Eskiden gittiğiniz bir yere yeniden gidebilir ve güzel bir tatil yapabilirsiniz. Eski yerlerde dolaşmak size iyi gelebilir.
AKREP: Çok tutkulu olabilir ve var olan ilişkinizi canlandırabilirsiniz. Eğer yalnızsanız eski sevgililerinizin ilgisiyle keyiflenebilirsiniz.
YAY: Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir proje hayat bulabilir ve yeni sorumluluklar alıp çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz.
OĞLAK: Maddi konularda şanslı olabilir ve uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.
KOVA: Var olan yaşam şeklinizden sıkılabilir ve etrafınızdaki insanlardan sıkılabilir, artık değişiklik için kendinizi hazır hissedebilirsiniz.
BALIK: Çok romantik olacağınız bu hafta sevdiğiniz kişiye güzel jest ve sürprizler yapabilirsiniz. Eski bir anınızı hatırlayıp yeniden o anıyla ilgili plan yapabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder