Türkiye (Son Dakika) Sevgili dehşeti!

Sevgili dehşeti!

Paylaş
Sevgili dehşeti!

Antalya'da 51 yaşındaki Ayhan A., birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu Nazire Aşuralevia'yı bıçakla ağır yaraladı, kızı 14 yaşındaki Dila Aşuralevia'yı öldürdü

Olay saat 08.30 sıralarında Memurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İlk eşinden ayrıldıktan sonra kızı Dila ile yaşayan Nazire Aşuralevia, bir süre önce elektrikçi Ayhan Aslan ile tanıştı. Bir süre birlikte yaşayan ikili arasında bugün sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Ayhan A., tartışmanın büyümesiyle Nazire Aşuralevia ile kızını bıçakladı. Ağır yaralanan Dila Aşuralevia olay yerinde hayatını kaybederken, anne ise ambulansla götürüldüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Haberin Devamı

BİR SÜRE ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞ

Turizmci Nazire Aşuralevia’nın, Ayhan A.’dan olduğu belirtilen 3 yaşındaki kızının da cinayet anında evde olduğu kaydedildi. İkili arasında sık sık tartışma yaşanması üzerine Aşuralevia’nın polis merkezine giderek koruma talep etmesi üzerine Ayhan A. hakkında evden uzaklaştırma kararı çıktığı belirlendi.

Birlikte yaşadığı Özbekistanlı 37 yaşındaki Nazire Aşuralevia’yı bıçakla yaralayan, kızı 14 yaşındaki Dila Aşuralevia’yı öldüren 51 yaşındaki Ayhan A., polis merkezine giderek teslim oldu. Bahçelievler Polis Merkezi’ne giderek cinayet işlediğini söyleyen Ayhan A., gözaltına alındı. Sağlık raporunun ardından

Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen Ayhan A, sorguya alındı.

Karnından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Nazire Aşuralevia, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alındı.

Haberin Devamı

Özbek kızın yakınları, olay yerinde fenalık geçirdi.

DİLA’NIN FACEBOOK’TAKİ SON PAYLAŞIMI

Annesinin birlikte yaşadığı Ayhan A. tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen Dila Aşuralevia’nın cinayetten 5 gün önce sosyal paylaşım sitesinden yazdıkları dikkat çekti. Genç kız, sosyal paylaşım sitesinde şu ifadeleri paylaştı:

"Kavgayı bir ağacın yaprağına yazmak isterdim, sonbahar gelsin, yapraklar kurusun diye. Öfkeyi bir bulutun üstüne yazmak isterdim, yağmur yağsın, bulut yok olsun diye. Nefreti karların üstüne yazmak isterdim, güneş açsın, karlar erisin diye. Dostluğu ve sevgiyi yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yazmak isterdim, onlarla büyüsün, dünyayı sarsın diye."

DHA