Türkiye (Son Dakika) Sevgili mağduru kadının intikamı

Sevgili mağduru kadının intikamı

Paylaş
Sevgili mağduru kadının intikamı

Ödünç verdiği 10 bin liralık kredi kartının tüm limitini kullanıp parayı geri ödemeyen erkek arkadaşını hem dava etti, hem de...

İzmir'de, arkadaş ortamında tanıştığı ve kendisini işadamı olarak tanıtan erkek arkadaşının, kredi kartını kullanıp kendisini dolandırdığını ileri süren T.G., adlı kadın savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra ilginç bir yönteme de başvurdu.

T.G., erkek arkadaşı S.A.’nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasındaki kadın arkadaşlarının da benzer yöntemle kandırılmamaları için tek tek mesaj atıp, yaşadıklarını anlatarak hemcinslerini uyarmaya çalıştı.

Eşinden ayrıldıktan sonra iki çocuğu, ağır hasta olan kız kardeşi ve annesiyle birlikte yaşamaya başlayan T.G., arkadaş buluşması sırasında S.A. ile tanıştı. Kadına kendisini işadamı olarak tanıtan ve hasta olan kız kardeşinin tedavisi için yardımda bulunabileceğini söyleyen S.A. ile T.G.’nin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü.

10 BİN LİRALIK TÜM LİMİTİ KULLANDI

T.G.’nin anlatımına göre, ilişkileri sırasında, erkek arkadaşı S.A. hafta sonu tatilini bahane edip kredi kartlarının bozulduğunu, bu nedenle de çeşitli ödemelerini yapamadığını söyledi. Bunun üzerine T.G. de kredi kartını kullanması için S.A.’ya verdi. Kartı alan S.A.’nın uzun bir süre yanına gelmemesinden şüphelenen T.G., bankayı aradığında aldığı yanıtla büyük şok yaşadı. Kredi kartının 10 bin liralık tüm limitinin kullanıldığını öğrenen T.G., S.A.’nın verdiği tüm sözlere rağmen bu parayı geri alamadı. Faiziyle birlikte artan borcunu ödeyemeyen T.G., bunun üzerine S.A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'S.A.’NIN TUZAĞINA DÜŞMEYİN'

T.G., hukuki yönden mücadele ettiği S.A.’ya karşı ilginç bir yönteme de başvurdu. S.A.’nın sosyal paylaşım sitesi Facebok’taki kadın arkadaşlarına tek tek mesaj atarak yaşadıklarını ve nasıl parasının alındığını anlattı, onların da böyle bir tuzağa düşmemeleri uyarısında bulundu. Mesajların ardından S.A.’nın arkadaş listesindeki bazı kadınların kendisini aradığını söyleyen T.G., "Onları da aynı beni kandırdığı gibi kandırmaya çalıştığını, ayrıca bu kişi hakkında başka şikayetlerin de olduğunu öğrendim. Onunla paramı alana kadar hukuksal yönden mücadele edeceğim. Çünkü benim hem çaresizliğimden hem de iyi niyetimden yararladı. Onun gerekli cezayı almasını istiyorum. Hemcinslerimin de böyle kişilere innanmaması için onları uyarmaya çalıştım" dedi.

S.A.’DAN DA T.G.’YE TEHDİT SUÇLAMASI

Hakkında halen savcılık soruşturması devam eden S.A.’nın da kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle T.G. hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

T.G., S.A.’nın tehdit suçlamaları için ise "Bir kadın nasıl korkutucu şekilde tehdit eder merak ediyorum" dedi.

DHA

Haberin Devamı