Magazin 'Sevgili olsaydık onu Survivor'a göndermezdim'

'Sevgili olsaydık onu Survivor'a göndermezdim'

Paylaş
'Sevgili olsaydık onu Survivor'a göndermezdim'

Küçük Sırlar” dizisinde Çetin'i canlandırmaya başladığından beri Türk sinemasının yeni jön adayları arasında gösterilen Burak Özçivit, InStyle dergisi için hem modellik yaptı hem de iş ve özel hayatına dair soruları yanıtladı

Sizin bir klasik araba tutkunu olduğunuzu söyleyebilir miyiz?

Evet, çünkü onların bir ruhu olduğuna inanıyorum. Benim 72 Camaro’ya karşı bir tutkum vardı, onu da topladım zaten. Bir garajım var, bana kalan vakitlerimde orada stres atıyorum.

Çevrenizde, bu tutkunuzu paylaşabileceğiniz birileri var mı?

Kız arkadaşım (Survivor’dan Başak Özer) arabaları seviyor, bu benim için büyük bir artı. Çünkü bilirsiniz, genelde kızlar böyle şeylerle ilgilenmez pek.

SAÇMALAMAYA BAŞLAYINCA AŞIK OLDUĞUMU ANLARIM

“Küçük Sırlar”da diğer setlerden farklı olan şey nedir?

Birçok şey yaptıktan sonra bir araya gelmiş insanlarla olmaya kalkınca, herkesin ayrı ayrı egoları çıkabiliyor ortaya. “Küçük Sırlar” başlamadan önce tüm oyuncu arkadaşlarla oyunculuk eğitimi aldık. Oyuncu koçumuz Yıldırım Urağ, bana “Gel bakalım önce senin şu egonu bir yenelim” dedi. “Egom yok” dediğimde “Bak bunu söylerken bile egon var” dedi. Birkaç egzersiz yaptık, her şey değişti. Üç ay sonra herkes birbiriyle ilgili her şeyi biliyordu. Kimseden saklayacağın bir şeyin olmayınca, egon da yok oluyor.

Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?

Saçmaladığım zaman anlıyorum. Birileri bana bir şeyler anlatır ama ben duymam. Hayaller kuruyorumdur o anda. Şu anki ilişkimde de hâlâ süren bir ruh hali bu, çünkü ona aşığım.

Aşkı nasıl yaşarsınız?

Çok tutkulu yaşarım, çünkü nadir bulunan bir şey aşk. Etrafımdakilere rahatlıkla “Kusura bakmayın, bir süreliğine servis dışıyım” diyebilirim. Aşk güzel ama tabii o insanla anlaşabilmek en önemlisi. Kıskançlık en tahammül edemediğim şeydir. Benim işim gereği var olan ilgi belki bir kadın için kolay olmayabilir ama bu süreç yaşanırken onun anlayışlı olması çok önemli. Sevgilim bu anlamda çok anlayışlı.

Başak Özer’le tanışmadan önce “Survivor”ı izliyor muydunuz?

İki-üç defa denk gelmiştim, Başak’ı biliyordum oradan. Sadece bu kadar aç kaldıklarına, orada yaşananlara inanmıyordum başlarda. Ama hepsi doğruymuş. Sanırım yarışmadan önce sevgili olsaydık, “Survivor”a göndermezdim Başak’ı, kıyamazdım. (Gülüyor)

ASUMAN KRAUSE: GÜZEL OYNUYOR KERATA

Mankenlik dönemlerimizden tanışıyoruz. Yakışıklılığı bir kenara, yer aldığı projelere bakınca çok da akıllı biri olduğunu düşünüyorum. Güzel oynuyor kerata... Benim için eskiden küçük ve yakışıklıydı, şimdi sadece yakışıklı...

ÖZLEM YILMAZ: ŞÖHRET ONU DEĞİŞTİRMEDİ

“Zoraki Koca”da birlikte rol almıştık. Bu piyasada olmasına rağmen karakterinden ödün vermedi. Şöhret onu hiç değiştirmedi, hâlâ aynı samimiyeti görüyorum onda.

2

Haberin Devamı