Magazin Sevgili yasağı geldi!

Sevgili yasağı geldi!

Paylaş
Sevgili yasağı geldi!

Müzik dünyasının genç ismi Justin Bieber'e annesi tarafından sevgili yasağı geldi

Anne Pattie Mallette, kızların oğlunun başarılı kariyerine zarar vermesinden korkuyor. Youtube’a yüklediği albümle ünlenen genç popçu Justin Bieber’e sevgili yasağı geldi. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen milyon dolarlık bir servete sahip olan Bieber’e yasağı, annesi Pattie Mallette’den geldi. Genç kızların gözdesi olan Bieber son dönemlerde sürekli farklı kızlarla ismi anılmaya başlayınca, annesi bu duruma ‘dur’ demek için kolları sıvadı. Kızların oğlunun kariyerine zarar vermesinden korkan anne Pattie, Bieber’i sıkı kontrole aldı.

Haberin Devamı

AYRI EVE ÇIKMAK İSTİYOR

Şimdi kiminle ve nerede buluşursa annesine haber veren genç popçunun bu durumdan çok rahatsız olduğu söyleniyor. Oğlunun okul hayatından da kopmasını istemeyen anne, Bieber’i her gün okula gönderiyor. Oğlunun müzik kariyeri için okulu

SEVGİLi YASAĞI

Müzik dünyasının genç ismi Justin Bieber’e annesi tarafından sevgili yasağı geldi. Anne Pattie Mallette, kızların oğlunun başarılı kariyerine zarar vermesinden korkuyor bir kenara atmasını istemediğini belirten anne Pattie, Bieber’in öğretmenleriyle de iletişimde. Annesinin bu tavrından rahatsız olan genç popçunun ayrı eve çıkmak istediği söyleniyor.