Yaşam Sevgililer Günü rezilliği! Yanlış konsere bilet aldı

Sevgililer Günü rezilliği! Yanlış konsere bilet aldı

Paylaş
Sevgililer Günü rezilliği! Yanlış konsere bilet aldı

14 Şubat Sevgililer Günü için kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen Duncan Robb, Red Hot Chili Peppers yerine Red Hot Chili Pipers grubunun konserine bilet aldı

posta.com.tr

İrlanda
Chesterfield'de oturan Duncan Robb için bu seneki Sevgililer Günü oldukça rahat geçecekti. Kız arkadaşının en sevdiği grup olan Red Hot Chili Peppers'ın 10 Şubat'ta Belfast'ta konseri vardı. Üstelik biletler de inanılmaz ucuzdu.

Fakat genç adam fazla heyecandan kelime oyununu farkedemedi ve nefesli sazlar grubu Red Hot Chili Pipers'ın konserine bilet aldı.

Rezilliği Duncan Robb'un kız arkadaşı farketti. Genç kız araştırmaları sonucu Belfast'ta 10 Şubat'ta Red Hot Chili Peppers'ın konseri olmadığını gördü.


RED HOT CHILI PIPERS RED HOT CHILI PEPPERS'A ÇOK SAYGI DUYUYOR


Çift yine de verdikleri para boşuna gitmesin diye Belfast'a uçmaya karar verdi. Ne de olsa biletlere verdikleri para 30 dolardı.

Aşıklar yine de konserde güzel zaman geçirdi.



Red Hot Chili Pipers'ın menajeri Douglas Gillespie bu yanlışlığın ilk olmadığını belirtti. Bu yüzden grup karışıklık olmasın diye her konser afişine nefesli sazlarıyla olan görüntülerini koyuyorlar ve Red Hot Chili Peppers'a çok saygı duyduklarını belirtiyorlar.

Haberin Devamı