Magazin 'Sevgilileri aldattım, kocalara sadıktım'

'Sevgilileri aldattım, kocalara sadıktım'

Paylaş
'Sevgilileri aldattım, kocalara sadıktım'

'Sevgilileri aldattım, kocalara sadıktım'

Oyuncu Arzu Yanardağ ile 2 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açan işadamı Serhat Türkan mahkemeye sunduğu dilekçeyle kafaları karıştırdı. Türkkan’ın dilekçesinde boşanma gerekçesi olarak “Karım eski kocasıyla(Ali Serter) gizlice görüşüyor. Bu da evliliğimizdeki güveni bitirdi” sözleri yer aldı. Ancak bu sözler “Arzu kocasını aldattı” olarak algılanınca Yanardağ sessizliğini bozmak zorunda kaldı. Vatan gazetesine konuşan ünlü oyuncu tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

SERHAT'LA BOŞANIYORUZ

Serhat ile boşanmaya birlikte karar verdik. Burada hata olan tek şey gidip tek taraflı bir dava açması. İkimiz birlikte ortak bir dilekçe verseydik, şimdiye kadar her şey olup biterdi.

ESKİ EŞİMLE GÖRÜŞMEDİM

Ali’yle (Serter) gizli gizli görüşmem gibi bir şey söz konusu olamaz. O sadece kızı Alara’yı görmek istedi. Sonuçta biyolojik babası ve isteği zaman da göstermek durumundayım. Bu onun kanuni olarak hakkı. Ben de Alara’nın annesi olarak onların beraber olmalarını sağlamakla yükümlüyüm. Yani ortada yanlış anlaşılacak bir durum yok.

BİRLİKTELİĞİMİZDEN İYİ BİR ŞEY ÇIKMADI

Serhat ile bizim evliliğimizin bitmesinin tek nedeni Alara’nın babasıyla görüşmesi değil. Aslına bakarsanız bu bir patlama oldu. Yoksa ikimizde birey olarak iyi insanlarız. Ancak ikimizin bir araya gelmesinden iyi bir şeyler ortaya çıkmadı, bu yüzden boşanıyoruz. Bu da takdir-i ilahi.

EVLİLİĞİMDE SADIKTIM

2 yıllık evliliğimde eşime hep sadık bir eş oldum. Benim nasıl bir eş olduğumu bizi tanıyan insanlara sorun isterseniz, anlatsınlar. Aslına bakarsanız kimseye bir şey ispat etme gibi çabam yok. Çünkü insanların benim hakkımda söyledikleri ne bir adım aşağı indirir ne de bir adım yukarı çıkarır. Varlığımla bir yolda ilerliyorum. Derin mevzulara dalmış vaziyetteyim, bunlar aslında beni etkilemiyor.

GEÇMİŞTE İHANETLERİM OLMUŞTUR

Evliliğim süresine göz ucuyla bile bir başkasına bakmam. Çünkü benim doğamda yok böyle bir şey. Ama geçmişimde olmuştur. Eşim olmayan insanları aldatmışımdır ben de aldatılmışımdır. Ancak geçmişim artık umrumda değil. Geçmişimle ‘çok mükkemeldi’ diye gurur duymuyorum ama gurur duymuyor olmam geçmişimden utanmamı onu gizlememi gerektirmez. O dönem eskide kaldı.

BAŞKASINA BAKMAM BİLE

Ali ile evliliğimde de sadık bir eş oldum, Serhat’ta da... Bırakın sadakatsizliğini kafamı kaldırıp bakmam bile. Birinin bana bakışı biraz uzasın hemen gözlerimi kaçırırım. Bunları kendimi övmek için demiyorum bizi yan yana gören insanlar buna şahittir.

Arzu Yanardağı'ın eşi neler söyledi? Sonraki sayfada...

İHANET SÖZ KONUSU DEĞİL

Arzu Yanardağ’ın eşi Serhat Türkan ise “Dava dilekçemde yer alan ‘Arzu eski kocasıyla gizlice görüşüyor’ sözlerim ihanet gibi algılandı ancak böyle bir şey yok. Sadece Arzu’nun bunca zaman kızına babalık yapmayan bir adama kızını benim tepkimden korkup gizlice göstermesinden rahatsız oldum. Yoksa o bana sadık bir eş oldu” dedi.

ESKİ ARZU DEĞİLİM

Bu arada Arzu artık eski Arzu değil. Uzun zamandır kendimi yeniliyorum, tasavvufa yöneldim. 6 aydır ağzıma alkol sürmüyorum, tamamen bıraktım. 2 ay önce de sigara sayfası kapandı. Et yemiyorum, sağlık orucu tutuyorum. Bir gün sadece meyve yiyip bütün vücudumu her şeyden arındırıyorum. Ben artık bambaşka bir insan oldum. Kızımla çok mutluyum.”

2

Haberin Devamı