Pazar Postası 'Sevgilimin telefonunu karıştırırım'
Paylaş
'Sevgilimin telefonunu karıştırırım'

Yeni single'ı 'Biri Var' ile gündemde olan Hande Yener çarpıcı açıklamalar yaptı. Hande Yener çılgın şovlara hazırlandığını söyledi. Yeni bir aşk yaşadığını ilk kez itiraf etti

6 ay önce ‘Ya Ya Ya’ single’ı, şimdi de ‘Biri Var’. Albüm ne zaman?

Haberin Devamı

Yeni single çıkarmak aklımda yoktu aslında. Ama Berksan’ın yazdığı, Volga Tamöz’ün bestelediği ‘Biri Var’ı dinleyince vuruldum. Benim ‘sesime dikilmiş’ bir şarkı, müthiş. Albüm de 2014 yazında.

RÖPORTAJ: Uğur KOTAN

‘Sese dikilmiş şarkı’ nedir?

Evdeyken ruhum ve enerjim, stüdyoda çalışan müzisyen arkadaşların etrafında tur atar. Birden telefonum çalar, ‘Bu şarkı tam senlik’ derler. İyi ki evli değilim de cep telefonumu gece yarıları kapatmıyorum!

Eskiler, yeni popçuların önüne kesiyor mu gerçekten?

Gençliğe bir semer vurulmuş sanki. 30 yaşındaki birine bile ‘10 yıl bekle’ diyorlar. Oysa adam en değerli çağında. Ben de gençlere el uzatıyorum.

Size engel olmaya çalıştılar mı?

Ne zaman albüm yapmak istedim, Sezen Aksu ile Hülya Avşar yardımcı oldu. İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy da beğendiklerini söyleyip işimi kolaylaştırdılar. Ben de onlara layık olmak için çok çalıştım.

Haberin Devamı

Peki o günlerde mesleki kıskançlığınız var mıydı?

İsimsiz biriyken, kimseyi beğenmezdim. En iyi olacağım diye kendimi sürekli gazlardım. Hırslıydım. Ama herkesin tadı farklı. Tüm şarkıcılar çok değerli.

Konserdeki şovlarınız ve kıyafetleriniz çok iddialı...

Her şey kostüm, dekolte değil. Sürekli değişiklik arıyorum. Alışkanlıklar beni öldürür. Ancak tabii ki erotizme dair sınırlarım var. En fazla mayokini giyerim. Daha da ötesine geçmem.

Oğlunuz Çağın sahne kıyafetlerinize karışır mı?

Yok, alıştı zaten. Beni durgun, sıradan görürse şaşırır. Ben de aşırı ciddi insanlardan sıkılırım.

Büyümeyen bir kadın gibisiniz.

Benim içimde anaokulu var. Mantıkla hareket etmem, hep benden gençleri ve içimdeki çocuğu dinlerim.

Sahnede yapmayı hayal ettiğiniz bir çılgınlık var mı?

Tabii ki var. Az uyurum, çok hayal kurarım. Sahne şovlarına biraz daha aksiyon eklemek istiyorum. Bu, belki dövüş, belki buz pateni gösterisi olabilir. Ya da ipte yürürüm. Ateş dansı da yapabilirim. Yaratıcılık hoşuma gidiyor.

Lady Gaga’ya mı Madonna’yı mı taklit ediyorsunuz?

Bunlar çok yanlış. Kimseyi taklit etmiyorum. Ama farkında olmadan daha önce denenmiş şeyleri yapıyor olabilirim. Cüretkarlığımı da biraz Madonna’ya benzetebiliriz. Onun enerjisi ile büyüdüm. Akıl hocam sayılır.

Haberin Devamı

Peki hiç oyunculuk yapmayı düşündünüz mü?

Bazen güzel teklifler geliyor. İstiyorum da ama zaman bulamıyorum. Öncesinde eğitim almak isterim.

Müzik dünyasından kırgın olduğunuz kimse var mı?

Şu an kimseyle kırgın değilim. Etrafımda ve hayatımda hiçbir negatiflik kalmadı.

‘Aldatmayın demiyorum ama yüzünüze bulaştırmayın’

Önce Sinan Akçıl, sonra da Berksan ile flört ettiğiniz söylendi.

İkisi de erkek ve bekar. Dolayısıyla böyle dedikodular çıkıyor. Ama bunun için işimi mi yapmayacağım, şarkıdan mı vazgeçeceğim? Sinerji bozulmasın diye de fazla konuşmak istemiyorum!

Aşk mı, müzik mi?

Aşk. İkisi bir arada olursa, süper!

Yeni şarkınızdaki gibi hayatınızda ‘Biri Var’ mı?

Evet biri var. Ama tanımazsınız. El ele, kol kola sokaklarda gezmiyoruz. Göz önündeki lokantalara, barlara gitmiyoruz. Gizemli yaşamak daha güzel.

Eski sevgililerinizle dost kalabiliyor musunuz? Mesala; Kadir Doğulu’yu klibinizde oynatır mısınız?

Haberin Devamı

Tabii ki, niye olmasın. Biz birbirimizin hayatında çok önemli roller oynadık. Sadece aşk yaşamadık ki. Ayrıldık diye düşman mı olacağız? 3 günlük dünya. Hayatıma giren herkese teşekkür ediyorum.

Hiç sevgilinizin cep telefonunu karıştırdınız mı?

Evet karıştırdım. Her kadın yapıyor. Bu yüzden iki kere sevgilimden ayrıldım. Beylere sesleniyorum; cep telefonlarınıza dikkat edin. Aldatmayın demiyorum ama elinize yüzünüze bulaştırmayın. Kimseyi fazla sahiplenmeyi de doğru bulmuyorum.

Aldatıldınız yani!

Aslında ihanete uğramak benim için ayrılık sebebi değildir. Gerçi ilişkinin başında olursa durum değişir. Sonlarındaysa, zaten kadın kendini geri çekmiştir.

Peki kadınlardan ahlaksız teklif aldınız mı?

Beni çok seviyorlar. Ama onlara cinsel açıdan çekici geldiğimi düşünmüyorum. Öyle bir şey başıma gelmedi.

Oğlunuz kız arkadaşlarını, sizinle tanıştırır mı?

Çağın’ın arkadaşlarını, kızım gibi severim. Oğlum birçok şeyi erken yaşta tüketti! Bu yüzden ilişkilerinden ciddi. Ama yine de evlilik için acele etmiyor.

Haberin Devamı