Gündem 'Sevgilimle gezebilir miyim?' dayağı

'Sevgilimle gezebilir miyim?' dayağı

Paylaş
'Sevgilimle gezebilir miyim?' dayağı

Sevgilisiyle görüşmek için izin isteyen 16 yaşındaki kızını cep telefonuyla başına vurarak hastanelik etti

Konya'da 35 yaşındaki ev kadını H.Ö., sevgilisiyle gezmek için izin isteyen 16 yaşındaki kızı M.B.'yi cep telefonuyla başına vurarak hastanelik etti. Gözaltına alınan H.Ö.'nün gazetecilerin 'Kızınızı neden dövdünüz?' sorusuna üzerine ise "Sana hesap mı vereceğim? Canım istedi dövdüm. Suçu vardı dövdüm. Öldürdüm mü sanki çocuğumu" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 22.30'da merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi'nde meydana geldi. Lise 3'üncü sınıf öğrencisi M.B., iddiya göre, evlerinin kapısı önünde bekleyen 18 yaşındaki sevgilisi S.Ü. ile görüşmek için annesi H.Ö.'den izin istedi. H.Ö.'de izin vermedi. Bunun üzerine anne ile kız tartışmaya başladı.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan H.Ö., elindeki cep telefonunu kızı M.B.'nin başına vurmaya başladı. Ardından tekme ve tokatlarla kızını dövdü. M.B., kanlar içinde yere yığıldı. O sırada evde bulunan 23 yaşındaki ablası evli A.S. de ambulansa haber verdi. Başından yaralanan M.B., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. M.B., yapılan tedavisinin ardından yaklaşık 3 saat gözlem altında tutulduktan sonra taburcu oldu.

Haberin Devamı

Anne H.Ö.'de olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen H.Ö., gazetecilerin 'Kızınızı neden dövdünüz ?' sorusu üzerine "Sana hesap mı vereceğim? Canım istedi dövdüm. Suçu vardı dövdüm. Öldürdüm mü, sanki çocuğumu" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

H.Ö. ve olay anında evde olan kızı A.S., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. M.B.'nin annesinden şikayetci olmaması üzerine H.Ö., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. H.Ö.'nün eşinden boşandığı ve kızı M.B. ile birlikte yaşadığı belirtildi.

İhsan YALÇIN/KONYA DHA