Sabanur Kıraç Sevgilinin seninle sevişirken düşündüğü 10 şey
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinin seninle sevişirken düşündüğü 10 şey

Sevişmek bir düşünce sporu değil aslında. Anı yaşamalı, zevk almaya ve zevk vermeye kendini bırakmalı insan. Ama söz konusu kadınlar olduğu sürece bu hiçbir zaman böyle olmayacak. Çünkü her durumda olduğu gibi seks sırasında gereğinden fazla düşünür kadınlar. Kimi zaman kendilerini, kimi zaman karşılarındakini kimi zaman da sevişmenin kendisini sorgularlar. İşte erkekler zevkten dört köşeyken kadınların akıllarından geçen 10 şey! 1- Lütfen durma! Kadınların erkeklerden daha zor ve daha geç orgazm olduğunu daha önce de defalarca kez yazmıştım. Durum böyle olunca kadın mutlu sona ulaşamadan erkeğin işini bitirip pijamalarını giydiği anlar da zannettiğinizden çok oluyor. Bu da kadında büyük bir baskı yaratıyor. Yani adam bitirmeden onun da orgazm olması gerek. Çünkü çoğu erkek kendi işi bittikten sonra birlikte olduğu kadının mutlu olup olmadığını umursamıyor. Sonuç: Seks sırasında yalvaran hatta dua eden kadınlar topluluğu! O yüzden bir kadın size sevişme sırasında “Lütfen durma” diyorsa elinizden geleni yapın eğer yapamıyorsanız da işiniz bittiğinde duruma bir “el” atın!

Haberin Devamı

2- Lütfen dur/ Bitsin artık! Bir sevişmenin kısa sürmesinden daha kötü bir şey varsa o da gereğinden fazla uzun sürmesidir. Eğer kadın artık zevk almadığını belli ediyorsa, fizyolojik olarak da durumdan soğuduğunu anladıysanız (yani kadın kuruyup kaldıysa) ya durmalısınız ya da onu tekrar oyuna çekmeye yani onu tekrar heyecanlandırmaya çalışmalısınız. Siz “Vay be 3 saat seviştik, ne erkeğim ha” diye gururlanırken o, “Allah’ım hiç bitmeyecek sandım” diyor olabilir. Tabii bu kadar uzun süren sevişmeler genelde istisnadır. Ama unutmayın aynı duygular kadının zevk almadığı pozisyonlar için de geçerlidir. Kadın, sırf sevgilisi zevk alıyor diye sesini çıkarmadığı ya da nefesini tuttuğu bu anlarda eziyet hatta acı bile çekiyor olabilir. Bu durumda da erkeğin modunu kaçırmamak için sesini çıkarmamayı ama içten içe bitmesi için dua etmeyi seçiyor olabilir. Kendinizle meşgul olurken arada onun da yüzüne bakmayı, beden dilini okumayı unutmayın!

Haberin Devamı

3- Acaba nasıl görünüyorum? Kadınlar takıntılı yaratıklardır. Yatakta nasıl göründüklerini çok umursarlar. Genelde ışığı kapatmak istemelerinin nedeni de budur! Poposunu, göbeğini, sellilütlerini ve hatta bazen de istenmeyen tüylerini göstermemeye çalışırlar. Memeleri yana kaymasın, küçük görünmesin, göbekleri katlanmasın diye pozisyon bile değiştirmeye çalışırlar. Çünkü sevişirken o Hollywood filmlerindeki yıldızlar gibi güzel göründüklerini hayal etmek isterler. Saçları fönlü, makyajları tam, surat ifadeleri seksi... Bazen kafayı o kadar görüntülerine takarlar ki sevişmeye odaklanamazlar bile. O yüzden kendinize ve seviştiğiniz kadına bir iyilik yapın ve sevişirken arada sırada ona iltifat edin ki hem rahatlayabilsinler hem moda girebilsinler hem de size teşekkür etmenin yollarını düşünebilsinler!

4- Zevk alıyor mu? Kadınlar genellikle erkeklere göre daha az tecrübeli oldukları için sevişirken çoğunlukla kafalarında bin bir soru ile uğraşırlar. “Acaba doğru yapıyor muyum, Zevk alıyor mu, onu mutlu edebiliyor muyum” en çok merak ettikleri şey olur. Bu bazen başarı kaygısından, bazen de erkeğin ereksiyonunu kaybetmesi korkusundan olur. Eğer adam sevişirken mutlu sona ulaşmazsa ya da yarıda bırakırsa bu pek çok kadında “Acaba hata bende miydi” duygusu yaratır. Adamın onu beğenmemesinden ya da yatakta eksik kaldığını düşünmesinden korkarlar. Eğer çok uzun süre sessiz kalırsanız, pozisyon değiştirmeye çalışmaları ya da gereksiz çabalar içine girmeleri de bu sebeptendir. O yüzden arada zevk aldığınızı gösteren sesler çıkartıp onları rahatlatmayı denemek isteyebilirsiniz....

Haberin Devamı

5- Yeterince iyi miyim? Pek çok kadın yatakta diğer kadınlarla karşılaştırılmaktan korkar. Kimi sevişirken eski sevgililerinin nasıl olduğunu merak eder, kimi de kendinden iyi olup olmadıklarını! “Acaba onunla daha mı çok zevk alıyordu” sorusu dünyanın en saçma sorusu olmakla beraber pek çok kadının aklından geçmiştir. Bu kadınların yataktaki tecrübesizliğinden ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır. O yüzden gerçek olmasa bile ona iltifat ederek ona azıcık özgüven depolamanız sizin yararınıza olacaktır. Hem daha rahat olmasını hem de yeni şeylere açık olmasını sağlayacaktır.

6- Konuşsam mı? Ses mi çıkarsam? “Şimdi ne yapmam gerekiyor” sorusu da kadınların sevişirken aklından geçenler arasında ilk 10’daki yerini alır. Öyle sessizce, ölü balık gibi yatmak istemezler ama ne yapmaları gerektiğini de bilmezler. Olaya konsantre olamadıkları için de zevk alamazlar. Sevişirken çıkan seslerin doğal yollardan değil de zorlayarak çıktığını sanırlar. Bir yerlerde “Sevişirken erkeğinizle konuşun” gibi bir şeyler okumuşlardır, bunu yerine getirmek isterler ama nasıl yapacaklarını bilemezler! İçlerinden geldiği gibi değil de kalıplara uygun davranmaya çalıştıklarından bazen biraz da saçmalarlar. Bazen de sırf adam çabuk bitirsin diye aşırı zevk alıyormuş gibi gözükmeye çalışırlar!

7- Bu pozisyondan hiç hoşlanmadım! Erkeklerin zevk aldığı her pozisyon kadınları mutlu edecek diye bir şey yok. Keşke olsaydı! Bazı pozisyonlar bazı kadınlara kendini garip ya da önemsiz hissettirebildiği gibi bazıları da canlarını acıtıyor. Eğer canı acıyorsa, durumdan memnun değilse, bunu söylüyor ya da surat ifadeleriyle belli ediyorsa bencilliği bıraksanız iyi edersiniz. Yoksa bir dahaki sevişme talebinizde “Başım ağrıyor” ile karşılaşmanız mümkündür, benden söylemesi! 8- Hadi ama biraz da beni düşün! Pek çok kadın sıranın kendisine gelmesi için içten içe yalvarır ve hatta bazen dua bile eder. Eğer bir kadın size hoşlandığı şeyleri söylediyse ya da gösterdiyse buna dikkat etseniz iyi olur. Sevişmek karşılıklı zevk alınması gereken bir şeydir. Eğer her sevişmenizde sadece siz zevk alıyorsanız bir şeyleri yanlış ya da eksik yapıyorsunuz demektir. Bencilliği bir kenara bırakın ve biraz da onu mutlu edecek şeyleri deneyin ki hem ilişkiniz hem sevişmeleriniz uzun sürsün ve çoğalsın!

9- Gözleri niye kapalı? Başka birini mi düşünüyor?

Evet kıskançlık ve kendine güvensizlik yatakta da devam ediyor. Siz gözleriniz kapalı zevk almaya çalışırken, o başka birini düşündüğünüzden korkuyor. Bu ister bir film yıldızı isterseniz de eski bir sevgiliniz olsun, onu dehşete düşürüyor. O yüzden arada göz teması kurarak onu rahatlatmayı, hem romantik hem de ilgili görünmeyi denemenizde fayda var!

10- Bundan gerçekten zevk alan bir kadın var mı? Bazı kadınlar hayatları boyunca orgazm tadamayacak bazılarıysa yatakta kendini hep biraz eksik hissedecek. Tecrübesizliğin ve erkek bencilliğinin bir sonucu olan bu durum da onlara hep “Aslında zevk almalıyım ama alamıyorum” duygusunu yaşatacak. Zaman zaman kendileri zaman zaman da sizi sorgulayacaklar. En merak ettikleri soruysa “Bundan ben mi zevk alamıyorum yoksa tüm kadınlar böyle mi hissediyor” olacak hep!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder