Yaşam Sevgilinize yeni bir dil hediye edin!

Sevgilinize yeni bir dil hediye edin!

Paylaş
Sevgilinize yeni bir dil hediye edin!

Sevgilinize yeni bir dil hediye edin!

Sevgililer Günü’nde hediye seçenekleri oldukça fazla. Özel tasarlanmış hediyeler, maliyeti yüksek sürpriz organizasyonlar, sevgiyi kanıtlamak için hazırlanmış binlerce güzel söz ve daha nicelerinin arasından bir ya da birkaç tanesini seçmeniz ve Sevgililer Günü’nde sevgilinizi asla hediyesiz bırakmamanız gerekiyor. Aynı zamanda tercih yaparken mutlaka hediyenizin fark yaratması gerekiyor. Alelade bir hediye olmadığını, onu düşündüğünüzü ve değer verdiğinizi anlatmanız şart. İşte burada size yardımcı olabiliriz çünkü fark yaratan ve gerçekten anlamı olan bir hediye için IH İstanbul’da İngilizce eğitimi harika bir fikir olacaktır.

International House Istanbul’un Genel Müdürü Bora Gündüzyeli bu harika fikirin nedenleri ile ilgili şunları söyledi:

Birlikte faydalı bir aktivite

Sevgilinize bir İngilizce kursu hediye etmek bir de kursa beraber katılacağınızın müjdesi vermek onu çok mutlu edecektir çünkü kadınlar için en güzel hediye sevgilileriyle beraber katıldıkları aktivitelerdir. Sevgilinizle beraber İngilizce öğrenmek oldukça eğlenceli olacak çünkü hobi ve ilgi alanlarınıza bağlı kalabileceğiniz dersler sizi bekliyor. Özellikle konuşma sınıflarında bol bol eğlenceli vakit geçirebilir, birlikte pratik yaparak derslere hazırlıklı gelebilirsiniz.

Kariyer hedeflerine önem verme


Sevgilinizle birlikte katılacağınız bir İngilizce kursu hediyesi, onun işine ve kariyerine ne kadar değer verdiğinizi de kanıtlayacaktır. Gelişen İngilizcesi sayesinde kariyer hedeflerine emin adımlarla ve kendine güvenerek ilerlemesinde hem büyük bir role sahip olacaksınız hem de yanında olarak İngilizceyi mutlu ve eğlenerek öğrenmesini sağlayacaksınız. IH İstanbul’un eğlenceli derslerinde İngilizce öğrenmek aynı zamanda İngilizceyi sevmenizi de sağlıyor.

Seyahat sinyalleri

Sevgililer Günü’nde sevgilinize İngilizce kursu hediye etmek, ona gelecekte gerçekleşecek yurt dışı seyahatleri için bir adım attığınızı gösterir. Sevgililerin tatillerine bir gruba veya rehbere bağlı kalmadan gidebilmesi, tatilin daha romantik ve eğlenceli geçmesini sağlar. Bunu yapabilmek için de doğru bir İngilizce eğitiminden geçmek gerekiyor. Böylece hem harika bir Sevgililer Günü hediyesi almış olacaksınız hem de her açıdan gelecekle ilgili harika planlarınızın olduğunu sevgilinize kanıtlayacaksınız.

Film ve dizilerde altyazı bekleme derdine son!

Birlikte takip ettiğiniz yabancı dizileri veya izlemek istediğiniz filmleri birisi Türkçeye çevirsin ve altyazı eklesin diye beklemenize artık gerek yok. Sevgilinizle dizilerin bölümlerini ve yepyeni filmleri ilk siz izleyeceksiniz. Hem İngilizcenizin gelişmesine hem de sevgilinizle birlikte keyifli zaman geçirmenize yarayacaktır. İzlerken anlamadığınız yerleri tahmin etmeye çalışmak da çok eğlenceli olacak!

Haberin Devamı