Sabanur Kıraç Sevgilinizin daha romantik olmasını sağlayacak 7 öneri
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinizin daha romantik olmasını sağlayacak 7 öneri

Haberin Devamı

Sevgilinizi çok seviyor, onunla birlikteyken çok mutlu oluyorsunuz. Her şey çok güzel gidiyor. Tek eksiğiniz ise ufak tefek heyecanlar mı? Günler geçtikçe sevgilinizin sürpriz yapma yeteneğini iyice kaybettiğini mi düşünüyorsunuz? Artık eskisi kadar romantik değil mi? Ya da zaten hiç olmamış mıydı? Üzülmeyin! Tek derdiniz bu olsun? Çünkü bı derdi çözmesi kolay. Birkaç ufak öneriyle onu her zamankinden daha romantik bir sevgiliye çevirebilirsiniz...

1. Yakın arkadaşlarınızı kullanın
En yakın arkadaşlar bu günler için var! Onları kullanın! Size en iyi sürprizleri sizi en iyi tanıyan ve en çok seven iki insandan daha iyi kim hazırlayabilir? Yakın arkadaşlarınızı özel günlerinizden haberdar edin. O gün gelmeden önce, sevgilinize o gün için yaptığı planları sormanız doğru olmaz. Ama bunu yakın bir arkadaşınız kolaylıkla yapabilir. Üstelik eğer sevgiliniz bir plan yapmamışsa böylece ona hem hatırlatmış hem de akıl verme fırsatı bulmuş olur.


2. Siz de ona sürprizler yapın
Her şey karşılıklı! Sevgilinizin romantik olmasını, sürprizleriyle ayaklarınızı yerden kesmesini istiyorsanız, siz de boş durmayacaksınız. Onu mutlu edecek, şaşırtacak şeyler planlayacaksınız. “O şimdi ne süprizler hazırlamıştır, ben de elim boş gidemem “ demesini sağlayacaksınız...

3. Romantizmin sizin için ne kadar önemli olduğunu ona açıkça anlatın
Özellikle ilişki ilerledikça romantizmin değeri düşmeye başlar. “Nasılsa birbirimizi seviyoruz, nasılsa kanıtlayacak bir şeyimiz kalmadı” düşüncesi tüm hücrelere yayılır. Kaç yıldır hatta asırdır birlikte olursanız olun, romantizmin sizin için hala önemli olduğunu sevgilinize gösterin. Bunu yapmanın en kolay yolu da onu karşınıza alıp duygularınızı açıkça anlatmanızdır!

4. Sürprizlerini takdir edin
Eğer sevgiliniz sizi şaşırtmaya, mutlu etmeye ve eğlendirmeye çalışıyor ama bunu sizin istediğiniz şekilde yapamıyorsa sakın ha sakın onu bu yaptıklarına pişman etmeyin. Aksine her yaptığını takdir edin. Unutmayın, marifet takdire tabiidir. Siz onu ne kadar takdir eder, yaptıklarına ne kadar önem verirseniz o da o kadar yapmaya ve kendini geliştirmeye önem verir. Eğer en baştan şevkini kırarsanıza o beğenmediğiniz sürprizleri bile mumla arar duruma gelirsiniz.

5. Ona özel günlerinizi önceden hatırlatın
Çıkma ya da evlenme yıl dönümünüz yaklaşıyor mu? “Bakalım hatırlayacak mı” diyerek işinizi şansa bırakmayın! Ona yavaş yavaş bu özel günün yaklaştığını hatırlatın. “Aşkım inanabiliyor musun önümüzdeki ay tam bir senemiz dolacak” deyin mesela. Ya da onun dinlediği bir anda yanınızdaki birine “30 Kasım’da biz gelemeyiz çünkü o gün evlilik yıl dönümümüz” deyin. Unutmasını istemiyorsanız, unutmasına izin vermeyin! Gerekirse telefonuna alarm kurun ama işinizi şansa bırakmayın!

6. Başkalarını örnek verin
“Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla” taktiğinden şaşmayın. “Ahmet şu aralar çok mutlu. Ayşe ona öyle bir sürpriz yapmış ki! Valla helal olsun kıza...” gibi sizin ilişkinizden bağımsız güzel örnekleri duymasını ve bu örneklerden ilham almasını sağlayın. Ancak bunu yaparken ipin ucunu fazla kaçırmayın! “Millet neler yapıyor, sen daha otur” havalarına sokmayın. Sevgilinizin azıcık hevesi varsa onu da kaçırmayın!

7. Ne istediğinizi bilmesini sağlayın
Sevgilinizin özel günlerde ya da herhangi bir zamanda size yapacağı sürprizlerin neler olabileceğini ona çıtlatmakta hiçbir zarar yok. Tabii bunu “Bana sevgililer gününde şunu alsana” diyerek yapmayacaksınız! Öyle yaparsanız ne anlamı kalır?! Onun yerine uygun zamanlarda “A bak ne kadar güzel, işte ben bu tür şeyleri çok beğeniyorum” ya da “Hep böyle bir şey istedim ama hiç almaya fırsatım olmadı...” gibi cümlelerle onu istediğiniz şeylere doğru yönlendirin.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder