Gündem Sevgilisi için öldü

Sevgilisi için öldü

Paylaş
Sevgilisi için öldü

Naim Bayır kız arkadaşı ve erkek kardeşiyle İzmir Buca'da yüzmeye gitmişti. Kız arkadaşı ve kardeşi boğulma tehlikesi geçirince onlara yardım etmek istedi; ama...

EVLENMEK İSTİYORDU

Haberin Devamı

İzmir Buca’da oturan ve oto aksesuarcısında çalışan Naim Bayır (19) kız arkadaşı Mücella Aslanboğa (17) ile 1 yıldır birlikteydi. 18 Ağustos’ta 18 yaşını dolduracak olan Mücella Aslanboğa’ya evlenme teklifinde bulunacaktı.

Naim Bayır, Buca Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan kız arkadaşı Mücella Aslanboğa ve kardeşi Can Bayır (17) ile önceki gün Buca Çukuraltı mevkine yüzmeye gitti.

YARDIM ETMEK İSTEDİ

Kardeşi ve kız arkadaşıyla denize giren Naim Bayır, gönlünce eğlendi. Bir süre sonra dalgaların arasında kalan Mücella Aslanboğa ile Can Bayır, Naim Bayır’dan yardım istedi. Naim Bayır, kız arkadaşı ile kardeşini boğulmaktan son anda kurtardı.

Kız arkadaşı ile kardeşini güçlükle kurtaran Naim Bayır çok fazla enerji harcayıp yorgun düşünce dalgalara kapıldı. Naim Bayır boğularak öldü...

Haberin Devamı

3 GÜN ÖNCE DE ARKADAŞI

Naim Bayır için dün Buca Yerli Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Naim Bayır’ın sevgilisi Mücella Aslanboğa sinir krizi geçirdi. Genç kız “Allahım keşke benim canımı alsaydın” diye feryat etti.

Naim Bayır’ın kardeşi Can Bayır da “Abim bizleri kurtarma pahasına kendini feda etti. Tek hayali bir otomobil almaktı bunu gerçekleştirmeden bizleri bıraktı” diyerek gözyaşı döktü. Naim Bayır’ın arkadaşı Onur Kocaer (21) de geçen perşembe Çeşme’de boğularak can vermişti.

Taylan YILDIRIM/DHA