Türkiye (Son Dakika) Sevgilisi ile 20 dakika telefonda konuştu... Sonrası korkunç!

Sevgilisi ile 20 dakika telefonda konuştu... Sonrası korkunç!

Paylaş
Sevgilisi ile 20 dakika telefonda konuştu... Sonrası korkunç!

Kadıköy’de dövmecilik yapan 40 yaşındaki Şara Çopur, sevgilisi ile telefonda konuştuktan sonra yaşamına son verdi. Olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğulurken, Çopur’un cenazesini oğlu, eski eşi ve sevgilisi taşıdı

Dün saat 02:00 sıralarında Kadıköy Misak-i Milli sokak üzerinde dövmecilik yapan Şara Çopur, iş yerinde sevgilisi ile cep telefonu ile konuşmaya başladı. Telefonda canına kıyacağını söyleyen 40 yaşındaki Çopur'un sevgilisi, onu uzun süre ikna etmeye çalıştı. 20 dakika boyunca sevgilisini ikna etmek için dil döken adam, maalesef başarılı olamadı ve Şara Çopur telefonu kapattıktan sonra yaşamına son verdi.

POLİS EKİPLERİ CAMI KIRARAK GİRDİ



Şara Çopur'un sevgilisinin, 155 Polis İmdat hattına haber vermesi üzerine dövme stüdyosuna polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri içeri kapıdan giremeyince iş yerinin camını kırdı. Ancak içeri girdiklerinde Çopur’un cansız bedeni ile karşılaştılar.


OĞLU, ESKİ EŞİ VE SEVGİLİSİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU



Polis ekipleri tarafından yakınlarına haber verilmesi üzerine Şara Çopur’un oğlu, eski eşi ve sevgilisi olay yerine gelirken, Çapur’un cansız bedeni gören oğlu gözyaşlarına boğuldu. Eski eşi oğlunu teselli ederken, sevgilisinin üzgün olduğu görüldü.



Olay yeri ekiplerinin yaptıkları inceleme sonrası Çopur’un cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılacak ilk incelemelerin ardından Çopur’un cenazesi Adli Tıp Morgu!na kaldırılacağı öğrenildi.



İHA

Haberin Devamı