Türkiye (Son Dakika) Sevgilisinden hamile kalan kızın 'bıçak' oyunu

Sevgilisinden hamile kalan kızın 'bıçak' oyunu

Paylaş
Sevgilisinden hamile kalan kızın 'bıçak' oyunu

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda hamile kadın, kendisinden sigara isteyen bir genç tarafından bıçaklandığını öne sürmüştü. Olayın perde arkası ortaya çıktı. Meğer her şey senaryoymuş...

"Tinerci bıçakladı" diye feryat etti ama her şey bir senaryoymuş. Eski eşinden hamile kalan kadının bu bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisine kendini bıçaklattığı ortaya çıktı. 1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ın Beyoğlu'nda geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardında akıllara durgunluk veren bir plan çıktı.

Haberin Devamı

BIÇAKLI SALDIRI SEVGİLİNİN OYNATILDIĞI SENARYO ÇIKTI

Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu, eski eşinden hamile kalan Zeynep Yıldız'ın (22) karnındaki bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisini de bu senaryoda oynattığı ortaya çıktı. Duyanı hayrete düşüren olay Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin takibiyle aydınlatıldı.

"TİNERCİ BIÇAKLADI" DEDİ

Beyoğlu'nda bıçıklı saldırıya uğrayan Zeynep Yıldız ifadesinde saldırganın kendisinden sigara isteyen bir bağımlı olduğu söyledi. İfadesinin devamında ve tekrarında çelişkiler yaşaması üzerine polis daha ayrıntılı bir çalışma başlattı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER POLİSİ AYRINTILARA YÖNELTTİ

Haberin Devamı

Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamı incelendi. Kayıtlarda Zeynep Yıldız'ın saldırıdan önce bir erkekle birlikte yürüdüğü görüldü. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi. Kadının birlikte yürüdüğü kişinin Hamza Tarhan (25) olduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan Hamza Tarhan, polisleri bile şaşırtan gerçeği itiraf etti. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu söyledi.

SEVGİLİ İTİRAF ETTİ

Hamza Tarhan akıllara durgunluk veren senaryoyu şöyle anlattı.. “Zeynep benim eski sevgilim. Yaklaşık 4 ay aynı evde yaşadık. Bazı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Muğla'ya eski eşinin yanına gitti. İstanbul'a geldiğinde bir süre yine görüştük. Olaydan bir gün önce beni aradı. Buluşma teklifinde bulundu ve bir gün sonra buluştuk. Eski eşinden hamile kaldığını ve bu bebeği yok edip evlenelim teklifinde bulundu. Ben de onu çok sevdiğimden teklifini kabul ettim.

"KARNIMA BIÇAKLA VUR" DEDİ

Nasıl olacak diye sorduğumda ise “Bıçakla karnıma vur" dedi. Ben kabul etmedim. Cerrahi yöntemlerle halledelim dedim. Kabul etmedi. Beni de razı etti. Seyyar satıcıdan aldığımız küçük bıçakla olayın yaşandığı yere geldik. Bana zorla ısrarla yapmamı söyledi. Yapmak istemedim. Birkaç defa denedim ama yapamadım. Onun zorlamasıyla ve bana bağırıp vücudunu bıçağa yaklaştırmasıyla elimde bulunan bıçağın ucu karnına girdi. Sonra bana sen git dedi. Ben de bıçağı alıp gittim. Bıçağı daha sonra bir sokakta çöpe attım" dedi.

Haberin Devamı

ONUN DA, KARNINDAKİ BEBEĞİN DE YAŞAMI TEHLİKEDE

Hamza Tarhan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Zeynep Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü karnındaki bebeğin kaybedilme ihtimalinin de yüksek olduğu öğrenildi.

O SEVGİLİ TUTUKLANDI

Beyoğlu’nda, 1,5 aylık hamile Zeynep Yıldız’ı bıçakladığı iddia edilen Hamza Tarhan (25), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararından sonra, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndan polis eşliğinde çıkarılan Hamza Tarhan, gazetecilerin, "Hamile sevgilinizi neden bıçakladınız?" sorusuna, önce "Hamile değildi", sonra da "Sana ne!" cevabını verdi. Tarhan, polis aracıyla cezaevine gönderildi. Hamza Tarhan’ın, ifadesinde, Zeynep Yıldız ile sevgili olduğunu ve Zeynep Yıldız’ın eski eşinden hamile kaldığını, bebekten kurtulmak için de Yıldız’ın isteği üzerine bu olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA