Magazin Sevgilisinden Wilma Elles'e koruma

Sevgilisinden Wilma Elles'e koruma

Paylaş
Sevgilisinden Wilma Elles'e koruma

Kerem Göğüş'ün, yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu Alman oyuncuya iki adet koruma tutacağı ortaya çıktı

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki ' dizisinde canlandırdığı kötü kadın 'Caroline' karakteri ile ünlenen Alman oyuncu Wilma Elles'in sık sık sözlü tacize uğraması üzerine, oyuncunun işadamı sevgilisi Kerem Göğüş harekete geçti.

Haberin Devamı

TEK BAŞINA DOLAŞMAYACAK

Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisine yönelik tacizler yüzünden önlem almaya karar veren Göğüş bundan böyle sevgilisi İstanbul 'da tek başına kaldığında onu korumalara emanet edecek.

"SEN KÖTÜ KADINSIN"

Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi tek başına dışarı çıktığı zaman 'Sen kötü kadınsın. Kötülerin burada yeri yok. Kötüsün ama çok güzelsin. Seni tek geçiyorum ekrandan göründüğünden daha güzelsin' diyerek tepkiler gelmesi üzerine böyle bir karar alan Göğüş'ün, işleri nedeniyle sık sık yurt dışına gittiği biliniyor. Elles'in son zamanlarda, birkaç defa tinerci saldırısına uğramasının da Göğüş'ün bu kararında etkili olduğu düşünülüyor.

KORUMLARI KEREM GÖĞÜŞ SEÇECEK

Koruma tutmak için çalışmalara başlayan Göğüş, adaylarla tek tek kendisi konuşarak seçimini yapacak. İki adet koruma tutacak olan işadamının seçtiği bir kişi, sevgilisi Elles'in aynı zamanda şoförlüğünü de yapacak. Diğer koruma ise Elles'in yakın çevresinden hiç ayrılmayacak. Elles'in katıldığı davetlerde korumalar otomobilde bekleyecek, dışarıda olduğu zaman ise diğer koruma Elles'i uzaktan takip edecek. Elles'e sözlü saldırı olduğunda devreye girmeyecek olan koruma, saldırı olduğu zaman ise hemen araya girecek.

Haberin Devamı