Gündem Sevgilisine artistlik yaparken uçtu

Sevgilisine artistlik yaparken uçtu

Paylaş
Sevgilisine artistlik yaparken uçtu

20 yaşındaki genç, kız arkadaşının evinin önünde otomobille şov yaparken direksiyon hakimiyetini kaybedip apartman boşluğuna uçtu

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde, birkaç gün sonra askere gidecek olan 20 yaşındaki B.K, kız arkadaşının evinin önünde otomobille şov yaparken direksiyon hakimiyetini kaybedip bir araca çarptıktan sonra apartman boşluğuna düştü.

Kazadan şans eseri hafif yaralı kurtulan B.K'nın 117 promil alkollü olduğu tespit edilirken, otomobil, iş makinesi ile çıkarıldı.

Haberin Devamı

Kaza, gece saat 22.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Bir nakliye şirketinde şoför olarak çalışan ve birkaç gün sonra askere gitmeye hazırlanan B.K, akşam saatlerinde babasına ait otomobili alarak gezmeye çıktı.

ÖNCE İÇKİ İÇTİ

Bir süre içki içtikten sonra otomobille kız arkadaşının oturduğu mahalleye giden B.K, görgü tanıklarının ifadesine göre el frenini çekip dönüşler yapmak suretiyle şov yaparken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde duran İsmail Taşkıran'a ait 67 T 409 plakalı taksiye çarptıktan sonra yaklaşık 4 metreden apartman boşluğuna düştü. Aracın ön tarafı apartmanın duvarına çarpıp yere düşerken, arka tarafı askıda kaldı.

DEPREM OLDU SANDILAR

Haberin Devamı

Apartman sakinleri, deprem olduğunu sanarak panik içinde kendilerini dışarıya atarken, kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan B.K, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. B.K, polisin geldiğini görünce de kaçmaya başladı. Yakındaki bir apartmanın bahçesinde gizlenen B.K, aynı binada oturan ve terlikleriyle dışarıya çıkan bir polis memuru tarafından yakalandı. Görüntü alan gazetecilere tepki gösteren B.K, ekip aracıyla hastaneye götürüldü. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen gençte 117 promil alkol tespit edildi.

YİNE TEDBİRSİZLİK

Apartman boşluğundaki otomobil ise, kurtarıcı bulunamaması nedeniyle bir inşaat firmasından temin edilen iş makinesine bağlanan halatla yukarıya çekildi. Otomobilin yere indirilmesi sırasında bazı itfaiye personeli ve aracın yükleneceği çekicide çalışanların, halatın kopma ihtimaline karşı güvenlik tedbiri almadan otomobilin altına girip aracı aşağıya indirmeye çalışmaları dikkat çekti. Araç, çekiciye yüklenerek otoparka götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ersin ERCAN / ZONGULDAK, (DHA)