Ekonomi Sevgilisine para harcayan bankadan ekstra kazanacak

Sevgilisine para harcayan bankadan ekstra kazanacak

Paylaş
Sevgilisine para harcayan bankadan ekstra kazanacak

Kredi kartı kullanımının 14 Şubat Sevgililer Günü'ndeki artışını dikkate alan bankalar, bu yıl bol seçenekli kampanyalar hazırladı

GEÇEN YIL YÜZDE 53 ARTTI

Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) yayınladığı rapora göre, geçen yıl Sevgililer Günü’nde kredi kartlarıyla 642 milyon lira harcandı. Sevgililer Günü için yapılan harcamalar, önceki yılın anne ve babalar gününde yapılan harcamaları bile geçti ve önceki yıla göre yüzde 53 artışla rekor kırdı. Aynı gün sevgili ile birlikte yenen romantik bir yemek için restoranlarda bir günde 15 milyon lira harcandı.

BOL SEÇENEKLİ KAMPANYALAR

Sevgililer Günü’nde yapılan harcamaları dikkate alan bankalar, içinde 14 Şubat’a özel yemek, çiçek ve mücevherin yer aldığı kampanyalar hazırladı. 14 Şubat’ta yenilen akşam yemeği masrafını, kredi kartları karşılıyor. Şekerbank telefonuna kontör yükleyene, Denizbank ise ihtiyaç kredisi kullanana çiçek gönderme kampanyası sunuyor. Alışverişlerde taksit seçenekleri ve puan kazanma şansı da arttı.

WİNGS RESTORAN HARCAMASINA ORTAK

Akbank’ın kredi kartı Wings, Türkiye’nin en seçkin restoranlarında yüzde 15’e varan indirim sunuyor. Akbank ayrıca, Axess, Wings, Fish ve CarrefourAxess’ten her sevgiliye hediye kampanyası uyguluyor. Kampanya ile 100 lira ve üzeri tekstil, ayakkabı, kozmetik, optik saat ve mücevher alışverişlerinde artı 4 taksit fırsatı sunuluyor. Kampanya, 22 Şubat tarihine kadar devam ediyor.

MAXİMUM'DA ALIŞVERİŞE MAXİ PUAN

İş Bankası Maximum Kart’lılar, Sevgililer Günü’nde ekstra MaxiPuan ve taksit şansı yakalıyor. 14 Şubat’a kadar giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik, saat, çiçek ve oyuncak mağazalarından Maximum Kart ile tek seferde yapılacak 100 lira ve üzeri peşin alışverişte 20 lira MaxiPuan kazanılıyor. Taksitli alışverişte de 100 lira ve üzeri harcamalarda artı 3 taksit elde ediliyor.

DENİZBANK KREDİ VERİYOR

Denizbank, ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerine Sevgililer Günü’ne özel ciceksepeti.com’dan çiçek hediye ediyor. Denizbank, kampanya kapsamında yüzde 1.14 faiz oranı ve 114 lira dosya masrafı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 12 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile kredi kullanan Denizbank müşterileri, www.ciceksepeti.com’dan sevdiklerine çiçek gönderim hakkı da kazanıyor.

YAPI KREDİ'DEN AKŞAM YEMEĞİ

Yapı Kredi Worldcard, 14 Şubat’a kadar 500 liralık alışveriş yapana, Sevgililer Günü’nde akşam yemeği hediye ediyor. Worldcard, 1-14 Şubat arasında giyim, ayakkabı, kuyum, kozmetik sektörlerindeki üye işyerlerinde yapılan 500 liralık alışverişte, 14 Şubat akşamı 18.00-24.00 saatleri arasında istedikleri restoranda yapacakları harcamanın 100 liraya kadarki bölümünü ödüyor.

BONUS CARD'DA YÜZDE 15 BEŞ İNDİRİM

Garanti Bonus Card sahipleri 14 Şubat’a kadar 100 lira ve üzeri giyim ve kozmetik alışverişlerinde artı 2 taksit ve 2 ay taksit erteleme şansı yakalayacak. Ayrıca Atasay’dan altında yüzde 10, pırlantada yüzde 15 indirim kazanacak. Bonus Card’lılar Accessorize, Interflora ile Mavi Jeans’ten yüzde 10 indirim, 21 Şubat’a kadar 100 lira ve üzerindeki alışverişlerde artı 3 taksit kazanacak.

FORTİS'TEN WORLD PUAN

Fortis Titanium Worldcard sahipleri, 14 Şubat’ta yaptıkları restoran harcamalarının yüzde 50’si tutarında Worldpuan kazanıyor. Kişi başı 100 liraya kadar Worldpuan’ın kazanıldığı kampanyada, puanlar bir hafta içinde kullanılabilecek. Titanium Worldcard’lılar ayrıca, özel asistanlık hizmeti ile nereden hangi hediyeyi alabilecekleri ve en romantik mekanlar hakkında da bilgi edinebiliyor.

ŞEKERBANK ÇİÇEK GÖNDERİYOR

Şekerbank, ‘ücretsiz ya da indirimli’ çiçek gönderme kampanyası başlattı. 13 Şubat’a kadar sürecek kampanyada internet şubesi, telefon bankacılığı ya da ATM’den, Turkcell veya Avea kontör yükleyen her 10’uncu kişi, www.ciceksepeti.com’dan ücretsiz çiçek gönderebilecek. Diğer kontör yükleyenler de yüzde 15 indirim kazanacak. Çiçek olarak ‘silindir cam vazoda 5 gül’ aranjmanı yer alıyor.

Gülay ZAİM

3

Haberin Devamı