Gündem Sevgilisini göremeyince kolunu kesti

Sevgilisini göremeyince kolunu kesti

Paylaş
Sevgilisini göremeyince kolunu kesti

Hastanede tedavi görmekte olan hamile sevgilisi ile görüştürülmeyince bıçakla kendini kesti

Konya'da 26 yaşındaki işsiz G.K., hastanede tedavi gören birlikte yaşadığı sevgilisi 5.5 aylık hamile 25 yaşındaki Ö.Ş.’yi görmesine izin vermeyen özel güvenlik görevlileri ile tartıştıktan sonra bıçakla bileklerini kesti.

Ö.Ş.'yi gördükten sonra hastaneden ayrılan ve alkollü olduğu belirtilen G.K.’ye Kabahatlar Kanunu'na göre 69 lira para cezası uygulandı.

ZEYARET SAATİ DEĞİLDİ

Olay, gece saat 03.30 sıralarından Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde meydana geldi. 5.5 aylık hamile olan Ö.Ş., kanaması olduğu için akşam saatlerinde Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde getirilerek, tedavi altına alındı. Birlikte yaşadığı sevgilisinin hastaneye kaldırıldığını haber alan ve alkollü olduğu belirtilen G.K. de görmek için hastaneye geldi. Ancak, hastanenin özel güvenlik görevlileri ziyaret saati olmadığı için G.K.’yi içeri almadı.

İMAM NİKAHLILARMIŞ

Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri ile tartışan G.K., ardından hastane bahçesinde üzerinde taşıdığı bıçakla sol koluna kesikler attı. G.K., hastanenin güvenlik görevlileri tarafından çağırılan polise de, Ö.Ş. ile imam nikahlı olduğunu belirterek, görmek istediğini, yoksa intihar edeceğini söyledi. Görevlilerle bahçeye gelen Ö.Ş.’yi gören G.K. daha sonra hastaneden ayrıldı. Polis, G.K.’ye, Kabahatler Kanunu'na göre 69 lira para cezası uyguladı. MY(İA/CK) (FOTOĞRAF) G.K.: Gökhan Kürkçük Ö.Ş.: Özlem Şahin

Mücahit YURTSEVEN/KONYA, (DHA)