Dünya Sevgilisini köpeklere yedirmiş

Sevgilisini köpeklere yedirmiş

Paylaş
Sevgilisini köpeklere yedirmiş

Brezilyalı ünlü futbolcu Bruno Souza, eski sevgilisini boğarak öldürüp köpeklere yedirmekten tutuklandı

Brezilya polisi, dünyaca ünlü futbol takımı Flamengo’nun kalecisi ve kaptanı Bruno Souza'yı, modellik yapan eski sevgilisi Eliza Samudio’yu öldürmekten tutukladı.

Polisin elindeki kanıtlara göre, eski Beşiktaşlı Kleberson ve eski Fenerbahçeli Maldonado'nun takım arkadaşı olan Fernandes, genç kadının cesedinden kurtulmak için vahşice bir yöntem seçti.

BBC'nin haberine göre, Polis, yaklaşık bir ay önce ortalıktan kaybolan genç kadının Souza tarafından boğularak öldürüldüğünü, ardından da köpeklere yedirmek için parçalara ayrıldığını belirtti.

Samudio'nun 4 aylık bebeğinin babasının ünlü futbolcu olduğunu hukuki yollarla kanıtlamaya çalışırken kaybolmasının ardından, savcılık Souza hakkında yakalama emri çıkarmıştı.

POLİSE TESLİM OLDU

Uzun süre kaçan ünlü futbolcu dün polise teslim oldu. Bruno, Rio de Janeiro’daki polis merkezine getirilirken basın mensupları tarafından kuşatıldı.

Polis, elde ettiği bulgulara dayanarak, genç kadının Rio de Janeiro’daki bir otelden kaçırıldığını ve Belo Horizonte kentine götürülerek burada öldürüldüğünü açıkladı.

KÖPEKLER PARÇALARINI YEMİŞ

Boğularak öldürülen kadın, daha sonra üç parçaya bölündü ve vücut parçaları köpeklere yedirildi. Souza, genç kadından arda kalanları da beton zeminin altına gömdü.

ÇOK SAYIDA ARKADAŞI GÖZALTINDA

Samudio’nun cesedinin bulunmasının ardından polis, Souza'nın yanı sıra eşi Dayane Souza ve çok sayıda arkadaşını gözaltına aldı.

Flamengo kulübü olayın ortaya çıkmasından sonra 2006'dan beri bu kulübün formasını giyen Souza'nın sözleşmesinin feshedildiğini ve kulüp avukatının ünlü kaleciyi savunma görevi üstlenmeyeceğini belirtti.

Geçtiğimiz yıl Flamengo ile şampiyon olan Souza, hakkındaki suçlamaların 2014 Dünya Kupası’nda yer alma ihtimalini düşürdüğü için üzgün olduğunu belirtmişti.

2

Haberin Devamı