Türkiye (Son Dakika) Sevgilisini öldüren kadın polisi arayıp yardım istemiş: Kapıyı kıracak yetişin

Sevgilisini öldüren kadın polisi arayıp yardım istemiş: Kapıyı kıracak yetişin

Paylaş
Sevgilisini öldüren kadın polisi arayıp yardım istemiş: Kapıyı kıracak yetişin

Antalya'da birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı (30) iddiaya göre, kendisine şiddet uyguladığı sırada meyve bıçağıyla öldüren N.S.(28) hakkında hazırlanan iddianamede, sanığa tokadın haksız tahrik sayılması istendi. İddianamede ayrıca Saraç'ın olay sırasında kapıyı kilitlediği, polisi arayıp "Kapıyı kıracak yetişin" diye yardım istediği belirtildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı 4 Haziran günü öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan N.S. hakkında 'kasten öldürme'den 24 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Haberin Devamı

6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede N.S., sevgilisi olduğu iddia edilen Cengiz Aydın'ı neden ve nasıl öldürdüğünü anlattı.

PAZARDA KISKANÇLIK KAVGASI BÜYÜDÜ

İddianamede, eşinden şiddet gördüğü için evi terk ederek Antalya'ya gelen Saraç'ın bir fırında çalıştığı sırada Cengiz Aydın ile tanıştığı anlatıldı. Olaydan bir gün önce Aydın'ın pazar alışverişi sırasında Saraç'ı kıskanması nedeniyle aralarında tartışma çıktığı belirtilen iddianamede, akşam saatlerinde tartışmanın daha da büyüdüğü ifade edildi.

KAPIYI KİLİTLEYİP POLİSTEN YARDIM İSTEMİŞ

Cengiz Aydın'ın üzerine saldırması üzerine N.S.'nin mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla kendisini savunarak yatak odasına gidip kapıyı kilitlediği belirtilen iddianamede, gece yarısı Cengiz Aydın'ın kapıyı zorlamaya başlaması üzerine kadının polisi aradığı ifade edildi.

Haberin Devamı

"BENİ VURDUN, BENİ ÖLDÜRDÜN"

Polise, "Kapıyı kıracak yetişin" diyerek güvenlik güçlerinden yardım isteyen Saraç'ın, bu sırada kapıyı kırarak içeri giren Cengiz Aydın'ın, yatak üzerinde oturan kadına tokat attığı belirtildi. Bunun üzerine kadının, elindeki meyve bıçağıyla bir kez vurduğu Cengiz Aydın'ın yüzükoyun yatağa düştüğü kaydedildi. Cengiz Aydın'ın bıçak darbesinin ardından N.S.'ye, Beni vurdun, beni öldürdün" dediği cümleleri de ifadeye girdi.

YARAYA TAMPON YAPIP AMBULANSI ARADI

İddianamede, Saraç'ın, saat 02.24'te 112'yi arayarak bıçakla yaralamayı bildirip ambulans istediği aktarıldı ve bu sırada yaraya tampon yaptığı, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Cengiz Aydın'ın kurtarılamadığı da belirtildi.

Savcı, sanığın gelen saldırı ve tokatlanma sonucu suçu işlediği anlaşıldığından, yasal savunma ve haksız tahrik hükümlerinin incelenmesinde yarar bulunacağına dikkat çekti.