Türkiye (Son Dakika) Sevgilisini öldürüp, intihar etti

Sevgilisini öldürüp, intihar etti

Paylaş
Sevgilisini öldürüp, intihar etti

İzmir'in Alsancak semtinde, barışma isteğine olumsuz yanıt veren eski sevgilisi Melike Demirel'i öldüren Gürcan Çelen, başına ateş ederek canına kıydı

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Alsancak semti 1437 Sokak 13 numaradaki 4 katlı apartmanda meydana geldi. Bir bankada şoförlük yapan Gürcan Çelen, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Melike Demirel ile barışmak için ortak arkadaşından yardım istedi.

Bunun üzerine, arkadaşları, Demirel’i bir eve çağırıp dışarı çıktı. Demirel, geldiği evde karşısında kendisini çağıran arkadaşını değil de Çelen’i görünce şaşırdı.

Gürcan Çelen, Melike Demirel’e yeniden birlikte olmak istediğini söyledi, ancak olumsuz yanıt aldı. Çelen, uzun süre konuşmasına rağmen Demirel’i ikna edemeyince, eve önceden getirdiği pompalı tüfekle eski sevgilisini rehin aldı.

Demirel, konuşmaları sırasında açık olan bilgisayarından, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir arkadaşına mesaj yazarak, rehin tutulduğunu söyledi, yardım istedi.

Arkadaşının durumu bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Son kattaki dairenin kapısının kilitli olması nedeniyle polis içeri giremedi. Daha sonra, Çelen’in silahlı olması nedeniyle olay yerine Özel Harekat polisleri çağrıldı.

Hazırlıklarını yapan Özel Harekat timi, son katta bulunan eve çatından ve kapıyı kırarak girdi. Polis eve girdiğinde, Çelen’in kanepede oturur ve Demirel’in ise Gürcan Çelen’in ayaklarının dibinde yatar halde cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, polis olay yerine gelmeden önce, Gürcan Çelen’in Melike Demirel’i öldürdükten sonra kendini vurduğu belirlendi.

Bir çocuk babası olan Gürcan Çelen’in, eşinden Demirel için boşandığı iddia edildi. Melike Demirel’in öldürüldüğünü öğrenen arkadaşları sinir kirizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir/DHA

Haberin Devamı