Türkiye (Son Dakika) Sevgilisinin annesini oklavayla öldürdü

Sevgilisinin annesini oklavayla öldürdü

Paylaş
Sevgilisinin annesini oklavayla öldürdü

Evinde uygunsuz halde yakaladığı üniversite öğrencisi kızı ve sevgilisiyle tartışan anne, başına oklavayla vurulması sonucu hayatını kaybetti

Ankara’da evinde uygunsuz halde yakaladığı üniversite öğrencisi kızı ve sevgilisiyle tartışan anne, başına oklavayla vurulması sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Pursaklar’da bir kuaförde çalışan 37 yaşındaki Yasemin S, işten erken çıkıp evine geldiğinde üniversite öğrencisi kızı G.S’nin odasına girdi. G.S ile sevgilisi olduğu öne sürülen evli ve iki çocuk babası Onur Ö’yü uygunsuz halde gören kadınla, kızı ve sevgilisi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Onur Ö, bulduğu oklavayla Yasemin S’nin başına vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının cesedini banyoya taşımalarının ardından Onur Ö ve G.S evden ayrıldı. Akşam saatlerinde eve gelen ve eşinin cansız bedenini banyoda gören baba S.S, polis çağırdı.

Olay sonrası eve dönen G.S, ilk ifadesinde annesinin banyoda düşerek kafasını çarptığını ve bu nedenle öldüğünü söyledi. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin incelemelerinin ardından G.S. ve Onur Ö. gözaltına alındı.

Onur Ö, ifadesinde G.S’nin sevgilisi olduğunu belirterek, "Annesi bizi görünce bağırmaya başladı. Hakaretler edip, bağırınca dayanamayıp vurdum. Ölünce de evden ayrıldık. Evlenmeyi planlıyorduk" dedi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Zafer Fatih Beyaz-Serdar Açıl, AA