Gündem Sevgilisinin kızına tecavüz etti

Sevgilisinin kızına tecavüz etti

Paylaş
Sevgilisinin kızına tecavüz etti

Samsun'da, birlikte yaşadığı sevgilisinin 17 yaşındaki kızına tecavüz suçlamasıyla tutuklu yargılanan 40 yaşındaki Şenel Dinç, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı

2007 yılının Kasım ayında polise giden S.Y., Derebahçe Mahallesi'nde 15 yıldır annesiyle birlikte aynı evde yaşadıkları Şenel Dinç'in, merkeze bağlı Ahulu Köyü'ndeki gölete götürüp kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Ortadan kaybolan ve şikayetten 5 ay sonra yakalanan Şenel Dinç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şenel Dinç, suçlamaları kabul etmedi.

"SORUNLARINI ANLATTI, AKIL VERDİM"

S.Y.'nin 17 yaşında olmasına rağmen birçok kişiyle ilişkiye girdiğini iddia eden tutuklu sanık, “Sürekli evden kaçan, kendi başına yaşayan biridir. Sorunlarını konuşmak için göletin kenarına gittik. Sorunlarını anlattı. Akıl verdim. Sonra da kendisini şehir merkezinde bıraktım. Kendisine elimi bile sürmedim” dedi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLMADI

S.Y.'nin annesi A.Ö. de birlikte yaşadığı Şenel Dinç'i savunarak, “Benim kızım evden kaçar, kendi başına buyruk yaşar. Rahat yaşamasına izin vermediğimiz için Şenel'e iftira attığını düşünüyorum. Şikayetçi değilim” dedi.

Genç kız ise şikayetçi olduğunu belirterek, “Şenel Dinç'i bir baba gibi gördüm. Onunla sorunlarımı konuşmak istedim. Beni bir yere götürdü. Ona sorunlarımı anlatırken elleriyle bana sarkıntılık etti.

Kaçmaya çalıştım ama yakalayarak bana tecavüz etti. Daha sonra da beni şehir merkezinde bir yere bıraktı. Yaşadıklarımı anneme anlattım ama inanmadı” diye konuştu.

İstanbul Adli Tıp Kurumu 6'ncı İhtisas Dairesi'de genç kızın yaşadığı olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğuna dair rapor verdi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Şenel Dinç'i 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

İsmail AKDUMAN/SAMSUN (DHA)