Türkiye (Son Dakika) Sevgilisiyle buluştuğu yerde ölüme atladı

Sevgilisiyle buluştuğu yerde ölüme atladı

Paylaş
Sevgilisiyle buluştuğu yerde ölüme atladı

Buse Kozaka, sevgilisiyle buluşma yeri olan eski hastane binasından atlayarak intihar etti

Maltepe’de, babasının 3 ay önceki ölümünden sonra bunalıma giren 19 yaşındaki Buse Kozaka, sevgilisiyle buluşma yeri olan eski hastane binasından atlayarak intihar etti. Bayram ziyareti için gittiği memleketinden bu sabah dönen Kozaka’nın intihar etmeden önce cep telefonundan sevgilisine "Sana sürpriz yaptım, İstanbul’dayım. Her zaman buluştuğumuz yerde intihar edeceğim" yazılı bir mesaj attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay saat 15.00’da, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin kullanılmayan A Bloğunda meydana geldi.

İddialara göre, Kurban Bayramı tatilinde memleketi Tunceli’ye giden 19 yaşındaki Buse Kozaka, bu sabah İstanbul’a döndü. Buse Kozaka, bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bayram Kilitçi ile sık sık buluştukları Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin 1999 yılındaki depremde hasar gördüğü için 13 yıldır kullanılmayan A Bloğuna geldi. Beş katlı binanın çatısına çıkan Kozaka, bir süre önce telefonda kavga ettikleri için arasının bozuk olduğu sevgilisinin cep telefonuna "Sana sürpriz yaptım, İstanbul’dayım. Her zaman buluştuğumuz yerde intihar edeceğim" yazılı bir mesaj attı.

Sevgilisinin mesajını geç fark eden Bayram Kilitçi, telefonla aramasına rağmen cevap alamayınca buluştukları binaya geldi. Burada kız arkadaşının cesedi ile karşılaşan Kilitçi, sinir krizleri geçirdi. Bayram Kilitçi, ilk şoku atlattıktan sonra telefonla sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede yaptığı aramada genç kızın çantasını buldu. Çantanın içinden sevgilisi Bayram Kilitçi’ye hitaben "Anneme iyi bak" yazılı bir not çıktı.

Haberin Devamı

Buse Kozaka’nın, babasının 3 ay önceki ölümünün ardından bunalıma girdiği, bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından Buse Kozaka’nın cesedi Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Murat DELİKLİTAŞ, DHA