Türkiye (Son Dakika) Sevgilisiyle kiralık katil tutup kocasını öldürttü!

Sevgilisiyle kiralık katil tutup kocasını öldürttü!

Paylaş
Sevgilisiyle kiralık katil tutup kocasını öldürttü!

İstanbul'da iki yıl önce Sevgi Göral, sevgilisi İbrahim Doğantürk ile 20 bin liraya kiralık katil tutarak eşi Tolga Göral'ı öldürttü. 2 yıl süren dava sonunda Göral, sevgilisi ve tetikçi Bünyamin Aktaş için karar verildi.

İstanbul Eyüp'te 13 Ekim 2015’te meydana gelen olayda Tolga Göral sokak ortasında öldürüldü.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre olay sırasında yanında olan İbrahim Doğantürk polise “Arkadaşımı tanımadığım biri öldürüp kaçtı” dedi. Polis, Tolga Göral’ın eşi Sevgi Göral ile İbrahim Doğantürk’ün aşk yaşadığını, cinayetten sonra birlikte Antalya’ya yerleştiklerini saptadı. Gözaltına alınan zanlılardan Sevgi Göral savcılıkta şunları söyledi:

'ARKADAŞIYLA GÖNÜL İLİŞKİM VARDI'


“Eşim beni dövüyordu. Arkadaşı İbrahim ile aramda gönül ilişkisi vardı. İbrahim’e ‘Kocamı ortadan kaldır’ diye yalvardım. O da 20 bin liraya kiralık katil tuttu. Paranın yarısını İbrahim, yarısını ben verdim.” İbrahim Doğantürk ise "Sevgi'nin atmış olduğu iftiradan dolayı buradayım. Sevgi beni ve hayatımı mahvetti" diye konuştu.

KİRALIK KATİLDEN İLGİNÇ SAVUNMA


Kiralık katil olmakla suçlanan Bünyamin Aktaş da, "10 yıl imam hatiplik yaptım. Böyle bir insan değilim, haksız yere suçlanıyorum" dedi.

Suçlamaları kabul etmeyen ve kimseyi öldürmediklerini iddia eden zanlılar beraatlerini istedi. Mahkeme Aktaş'ın 'kasten adam öldürme' ve 'ruhsatsız silah' suçlarından önce ağırlaştırılmış müebbet daha sonra da suçta indirime giderek 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme Sevgi Göral ve İbrahim Doğantürk'ün de 'kasten adam öldürmeye azmettirme' suçundan müebbet hapis cezasına karar verdi.

Haberin Devamı