Magazin Sevgilisiyle yakalandı, bu kez kaçmadı

Sevgilisiyle yakalandı, bu kez kaçmadı

Paylaş
Sevgilisiyle yakalandı, bu kez kaçmadı

Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendi

Atv eranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendi. Setarkasi.com'un haberine göre, Büyüküstün'e keyifli akşam yemeğinde yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ve kendisinden yaşça büyük iki bayan eşlik etti.

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün sevgilisi ve arkadaşlarının yediği akşam yemeğinin ardından fal da baktırdı. Tuba Büyüküstün'ün keyifli halleri geceye damgasını vurdu.

GÖNÜLÇELEN BİTİYOR!

atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini yakışıklı oyuncu Cansel Elçin ile paylaşan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, Gönülçelen dizisinin bu sezon biteceğini söyleyerek hayranlarına kötü haberi duyurdu. Yeni projeleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Büyüküstün ‘Gergedanların Son Şiiri’ filminde kendisinin oynayamama sebebini ise ‘Konuşma aşamasında kalan bir iş oldu’ diyerek açıkladı. Henüz yeni bir proje görüşmesi de yapmadığını dile getiren Tuba Büyüküstün dizinin finalinin nasıl olacağıyla ilgili tüyo vermekten kaçındı.

Haberin Devamı

ARTIK GİZLENMİYORLAR!

Yönetmen Tolga Karaçelik’le yaşadığı ilişkinin nasıl gittiğine yönelik soruları da yanıtsız bırakan başarılı oyuncu Büyüküstün’ün bu kez kameralardan kaçmayışı ve ilişkisini saklamaması gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde Tolga Karaçelik ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenen ve tanınmamak için atkı ile kendisini kamufle etmeye çalışan Tuba Büyüküstün bu kez kameralardan kaçmadı ve konuştu ancak arabasıyla görüntü vermek istemediğini belirtti.

Tuba Büyüküstün’ün yönetmen sevgilisi Tolga Çelik ise sadece ‘İyi akşamlar’ demekle yetindi.

HAYVANSEVER GÜZEL!

Tuba Büyüküstün’ün arabasının bagajındaki köpeği de gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncunun hayvansever olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.