Gündem Sevgiliye ölüm tuzağı

Sevgiliye ölüm tuzağı

Paylaş
Sevgiliye ölüm tuzağı

Gülser Ekinci kendisinden ayrılmayan evli ve 3 çocuk babası eski sevgilisine, yeni aşkıyla ölüm tuzağı kurdu

BİRLİKTE ÇALIŞIYORLARDI

Haberin Devamı

Konya’da oturan Gülser Ekinci (32) ile evli ve 3 çocuk babası Ahmet Kardaş (37), 3 yıl önce aynı markette çalışırken tanıştı. Aralarında duygusal ilişki başladı.

1 yıl sonra Gülser Ekinci marketten ayrılıp asansör imalatı yapan bir fabrikada işe başladı. Gülser Ekinci fabrikada, Ahmet Kardaş ile soyadı benzerliği olan Barış Kardaş’la (27) aşk yaşamaya başladı.

ESKİ SEVGİLİ PEŞİNİ BIRAKMADI

Ahmet Kardaş, Gülser Ekinci’nin ayrılma isteğini kabul etmedi. Gülser Ekinci, Aralık 2009’da Barış Kardaş ile nişanlanmasına rağmen eski sevgilisi Ahmet Kardaş peşini bırakmadı.

Ahmet Kardaş’ın sürekli cep telefonuyla arayıp rahatsız etmesi ve buluşmak istemesi üzerine Gülser Ekinci durumu nişanlısına anlattı. Nişanlılar Ahmet Kardaş’ı öldürmek için plan yaptı.

Haberin Devamı

TELEFONLA ÖLÜMÜ ÇAĞIRDI

Gülser Ekinci, 6 Ocak’ta Ahmet Kardaş’ı arayıp daha önce defalarca buluştukları Meram’daki bağ evinde buluşmak istediğini söyledi. Gülser Ekinci ile Barış Kardaş, Ahmet Kardaş’ın babasına ait olan bağ evine önceden gidip tuzak kurdu.

Ahmet Kardaş eve geldi, Gülser Ekinci “Nişanlandım, artık beni rahatsız etme” dedi. Bu sırada ortaya Barış Kardaş çıktı.

CESET 1 GÜN BAGAJDA KALDI

Barış Kardaş’ı görünce şaşıran Ahmet Kardaş’ın bu durumundan faydalanan Gülser Ekinci çantasındaki bıçağı çekip boynuna sapladı. Cesedi otomobilin bagajında 1 gün beklettikten sonra olay yerinden biraz uzakta araziye gömdüler.

Cinayetten 2 ay sonra da evlendiler. Yağan yağmur cesedin topraktan çıkmasına neden olunca iki sevgili önceki gün yakalandı.

Özgür SARI/DHA