Mehmet Coşkundeniz Sevgiliye yapılmış en büyük jestler
HABERİ PAYLAŞ

Sevgiliye yapılmış en büyük jestler

Haberin Devamı

İnsanın sevgisini, aşkını sadece söylemesi yetmez. Göstermesi de gerek. Kimisi küçük küçük jestlerle bunu gösterir, kimisi de tüm imkanlarını zorlayarak. Bu hafta ünlüler dünyasından aşklarını jestlerle ifade eden 7 çifti seçtik. Peki bir düşünün bakalım, siz en son ne zaman sevgilinize jest yaptınız?

Aslı Enver - Murat Boz

Aşk yaşadıkları geçen yıl Sevgililer Günü’nde ortaya çıktı. Instagram’a bir fotoğraf koyup mutluluklarını ilan ettiler. Ardından Murat Boz, Instagram’da takip ettiği herkesi sildi, bir tek Aslı Enver’i takip etmeye başladı. Bence yapılabilecek en büyük jestlerden biriydi. Murat Boz şu anda 12 kişiyi takip ediyor. Takip ettiği tek kadın yine sevgilisi Aslı Enver. Diğerleri ise yakın erkek arkadaşları.

Duygu Su Gülpınar - Ali Ağaoğlu

Aralarındaki yaş farkını zerre kadar önemsemiyorlar. Daha 8 aydır birlikteler. Ali Ağaoğlu, dünyanın sayılı zenginlerinden. Sevgilisine Rolls Royce’unu, özel şoförünü falan tahsis etmesi onun dünyasında küçük bir şey. Ama İstanbul Bahçelievler’deki fitness ve yaşam merkezinin sorumluluğunu Duygu Su Gülpınar’a vermesi bizim için büyük jestler arasında. Bu arada Duygu Su Gülpınar’ın ritmik jimnastikçi olduğunu ekleyelim.

Demet Evgar - Çağ Rical Gürle

Yıl 2013. Demet Evgar o zamanlar yoga eğitmeni Çağ Rical Gürle ile birlikte. Demet Evgar, O yıl sevgililer günü için sevgilisine bir klip çekti. Fikret Kızılok’un ‘Farketmeden’ şarkısını okudu. Yaptırdığı klibi internet sitesine koydu. Bunu Twitter’dan duyurunca da klip binlerce kez izlendi. Ne yazık ki aynı yıl ayrıldılar. Ama onlardan geriye sevgili için çekilmiş güzel bir klip kaldı.

Şükran Ovalı - Caner Erkin

Şu sıralar İstanbul’un en popüler ve bence en pahalı mekanı Hazine (Cihangir) önceki akşam özel bir davetli grubuna kapatılmıştı. Daveti veren Caner Erkin’di. Eşi Şükran Ovalı için büyük bir jest yapmış, tüm dostlarını, eşinin ailesini davet etmişti. Davete dışarıdan hiç kimse alınmadı. Çift gece boyunca sahnede birbirlerine olan aşklarını haykırdı. Eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Demet Akalın - Okan Kurt

Benim mutluluklarına inandığım ve samimi bulduğum bir çift. 2012’de Sevgililer Günü’nde Demet Akalın eşi için billboardlar yaptırmıştı. 2013 Sevgililer Günü’nde ise Okan Kurt kendisine ait TIR’lardan birine “Seninle doğdum seninle öleceğim. Seni seviyorum karıcığım” yazdırdı. Kimisi bunu görgüsüzce buldu ama insanın sevgisini dile getirmesi için imkanlarını kullanması bence çok hoş.

Bennu Gerede - Cem Tekyaygil

Bennu Gerede ile Cem Tekyaygil uzun süredir birlikte. Aşkları başladığında Cem Tekyaygil evliydi. 2013’te boşandı. Bennu Gerede de sevgilisine boşanma hediyesi olarak bir bar açtı. Bar işletmek, Cem Tekyaygil’in hayaliydi. Barı Kartalkaya’daki kayak merkezinde açmışlardı. Bar hala açık mı, Cem Tekyaygil hala işletiyor mu, bilmiyorum. Ama güzel bir boşanma hediyesi olduğu kesin.


Sinem Kobal - Ardan Turan

Yıl 2010. O zamanlar Arda Turan ile Sinem Kobal sevgili. Sinem Kobal’ın oynadığı ‘Romantik Komedi’ filmi gösterime girmiş. Arda Turan Bakırköy’de bir alışveriş merkezindeki 140 kişilik sinema salonunu kapattı. Sevgilisi ve dostlarıyla birlikte filmi izledi. O zaman bu davranış çok eleştirildi. Ama bence Arda sevgilisinin filmine gişe açısından da katkı yapmak istedi. Ayrıca oynadığı filmi sevgilisiyle birlikte kendilerine özel salonda izlemeyi kim istemez ki?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder