Sabanur Kıraç Sevgiliyle yapılabilecek en iyi 10 hobi
HABERİ PAYLAŞ

Sevgiliyle yapılabilecek en iyi 10 hobi

Haberin Devamı

Cicim ayları bittikten sonra birlikte zaman geçirmek git gide zorlaşabilir. Özellikle ilişki ilerledikçe her saniyeyi beraber geçirdiğiniz o eski heyecanlı anlar sıradanlaşmaya başlayabilir. Sonra bir de bakmışsınız ikinizin de kucağında birer bilgisayar birbirinizle hiç ilgilenmeyen, aynı odada olmayı saymazsanız birlikte hiç vakit geçirmeyen bir çifte dönüşmüşsünüz! Böyle bir durumda kalmamak için kendinizi sevgilinizin hobisine ortak etmek de doğru bir karar değil. Her şeyden önce herkesin kendine ait bir hobisi olması ve o hobinin kendine ait kalması daha önemli. Bırakın kendine zaman ayrısın, yapmayı sevdiği bir şeylerle tek başına uğraşsın ve sonra gelip onu size anlatsın. Siz onunla vakit geçirmek için başka bir hobi bulun. Bu hobi ikinizin de hoşlanacağı bir şey olsun. Ne gibi mi? İşte size modern zaman çiftleri için en güzel hobilerden bazıları...

Yeni yerler keşfedin/Gezin
Sevgilinizle kendinize yeni yerle keşfetmek için hedefler koyun. Mesela her hafta en az bir yeni mekan, şehir ya da yöre görmeyi hedefleyin. Hiçbir şey sizi beraber çıktığınız ufak tatiller ve kaçamaklar kadar yakınlaştıramaz. Hem yeni hatıralar elde etmiş hem de yeni yerler keşfetmiş olursunuz.



Yemek yapın/yapmayı öğrenin
İmkanınız varsa ikinizin de sevdiği bir mutfağın yemeklerini öğrenmek için birlikte bir kursa gidin. Eğer imkanınız veya zamanınız yoksa açın interneti ve evde kendi mutfağınızda birlikte bir şeyler pişirin. Görev paylaşımı yapın, birbirinize yedirin. Mümkün olduğunca oyunlaştırın ve keyfini çıkarın!



Koleksiyon yapın
Çift olarak size anlamı olan bir şeyin koleksiyonunu yapın. Mesela en sevdiğiniz filmin öğelerini, ya da en sevdiğiniz müzisyenin posterlerini, albümlerini veya en sevdiğiniz yazarın kitaplarının ilk baskılarını toplayın. Birlikte antikacıları, interneti, açık artırma sitelerini dolaşın. Bunu bir yarışa döndürün ve heyecana birbirinizi ortak edin.



Sinema/film gününüz olsun
Haftanın bir gününü sinema günü yapın. Vizyonda ne var ne yok diye bakmadan o günü mutlaka sinemaya ayırın. Ya da o günü eski filmleri günü yapıp, DVD kiralayın veya internetten indirip evde izleyin.



Sevdiğiniz müziği canlı dinleyin

Sevgilinizle ortak olarak sevdiğiniz müzik tarzının sanatçılarını canlı izleyin. Konserlere bilet alın, şehir dışı ve hatta yurtdışı konserlerine birlikte gidin. Konser mevsimi değilse o tarz müzik yapan mekanlar keşfedin. Her hafta birini deneyin!



Dans etmeyi öğrenin

Eğer ikinizin de hoşuna gidecekse birlikte bir dans kursuna yazılın. Hem hareket edin hem yakınlaşın. Dansın ve müziğin harmonisinde birbirinizin ritmini yakalayın. Vücutlarınız birbirine değerken sevgilinizle flört etmeyi unutmayın.



Şaraba merak salın!
Eğer ikiniz de şarap içmeyi sevenlerdenseniz şarabın inceliklerini öğrenmek hoşunuza gidebilir. Birlikte bağbozumlarına ve şarap tadım günlerine katılın. Sevdiğiniz şarabın inceliklerini öğrenip evde kendi şarap günlerinizi düzenleyin.



Yelkenler fora!
Eğer deniz ikinizin de tutkusuysa birlikte yelken kurslarına katılın. Ya da varsa yakınlarda öğreten bir yer sörfü birlikte deneyin. Hangisini seçerseniz seçin denizin afrodizyak etkisinden faydalanmayı unutmayın!



Müziğin kalbine yolculuk!
Müzik ikinizin de tutkusuysa birlikte bir enstrüman çalmayı öğrenebilir ya da DJ’lik kurslarına gidebilirsiniz. Karşılıklı sevdiğini müziği yapabilir, düetlerinizi kaydedebilir ve sevdiklerinizle bu kayıtları paylaşabilirsiniz!



Rol yapmanın seksiliği ile tanışın
Sevgilinizle bir tiyatro kursuna gidebilir ya da daha da güzeli kendi tiyatronuzu oluşturabilirsiniz. Haftanın belirli bir günü evde başka birileri gibi rol yapabilir ve o rolü yatak odasına kadar taşıyabilirsiniz.

Hangi hobiyi seçerseniz seçin, çift olarak keyif alacağınızdan emin olun. Ufak rekabetler iyidir ancak işi abartıp olayı sevgilinizin kalbini kıracak noktalara getirmeyin. Unutmayın bu hobilerde kimin ne kadar başarılı olduğu önemli değil. Önemli olan birlikte ne kadar iyi vakit geçirebildiğiniz!

10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder