Gündem 'Sevgi'nin katili hâlâ sokakta'

'Sevgi'nin katili hâlâ sokakta'

Paylaş
'Sevgi'nin katili hâlâ sokakta'

Aşırı hızla giden bir sürücü Sevgi'yi ezip kaçmıştı. Katil sürücü 2.5 yıldır bulunamadı. Sevgi'nin annesi “Evladımı elimden alan katil sokaklarda. Bana en çok bu acı veriyor” dedi

DEVLET KORUMA ALTINA ALMIŞTI

Haberin Devamı

İzmir’de Yasemin Özgüner, 15 yaşındayken Aykut Zorba ile evlendi. 12 yıllık evliliği boyunca içki içen kocasından şiddet gören Yasemin Özgüner sonunda boşandı. Mahkeme, çiftin 4 çocuğundan Yağmur’u anne Yasemin Zorba’ya verdi. Sevgi, Ramazan ve Emrah Can’ın velayeti de baba Aykut Zorba’da kaldı.

Bir süre sonra baba Aykut Zorba, kısmi felç geçirip yatalak olunca 3 kardeş Sosyal Hizmetler’e bağlı ayrı ayrı çocuk yuvalarına yerleştirildi. Annesinin hasretine dayanamayan Sevgi (11), Eylül 2007’de yurttan kaçtı. Sevgi, yeniden evlenip Kemalpaşa’ya yerleşen annesinin yanına gitti.

'SEVGİYE HASRETİM SONA ERMİŞTİ'

Annesine kavuşan küçük Sevgi, 6 aylık üvey kardeşi Deniz’e süt almak için bakkala gitti. O sırada sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan küçük kıza çarparak kayıplara karıştı. Sevgi, hastanede öldü.

Haberin Devamı

Acı olayın üzerinden 2.5 yıl geçti. Sevgi’nin katili vicdansız sürücü halen bulunamadı. Acılı anne Yasemin Özgüner, “2.5 yıl umutla katilin yakalanmasını bekledim. Artık isyan ediyorum. O sürücü başını nasıl rahatça yastığına koyuyor merak ediyorum” dedi.

Taylan YILDIRIM/ DHA