Spor Sevilla - Başakşehir (Maç özeti)

Sevilla - Başakşehir (Maç özeti)

Paylaş
Sevilla - Başakşehir (Maç özeti)

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Medipol Başakşehir  Sevilla ile karşılaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maç  2 - 2’lik skorla bitti. Bu sonuçla Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi’nden elenirken, Sevilla gruplara kaldı. Temsilcimiz yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek

Maç sona erdi Sevilla 2 - 2 Başakşehir

90.DK: Medipol Başakşehir adına şanssız an Emre Belözoğlu tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

84.DK: Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mahmut Tekdemir çıkıyor ve yerine Gökhan İnler oyuna giriyor.

83.DK: GOOOL! Visca'yla golü buluyoruz 2 - 2

82.DK: Sevilla takımından Ever Banega ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

76.DK:Ben Yedder'in golüyle Sevilla 2 - 1 öne geçiyor

67.DK: Sevilla takımından Steven N'zonzi tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

61.DK: Medipol Başakşehir takımında Marcio Mossoro, sarı kart görüyor.

56.DK: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Jesus Navas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

52.DK: gol! Jesus Navas'ın sağ kanattan taşığı topla ön direğe topu ortaladı. Ön direkte bulunan Escudero'ya sadece dokunmak kaldı. Sevilla 1 - 1 Başakşehir

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi. Sevilla 0 - 1 Başakşehir

44.DK: Sevilla takımından Ever Banega sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

41.DK: Steven N'zonzi tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.

38.DK: Bu dakikada Sevilla takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Ever Banega

33.DK: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Sergio Escudero ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28.DK: Sol kanatta topla buluşan Sergio Escudero, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

25.DK: Ever Banega rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.



17.DK: GOOL! Başakşehir Elia'nın golüyle 1 - 0 önde

16.DK: Medipol Başakşehir takımından Emre Belözoğlu rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14.DK: Sevilla, Gabriel Ivan Mercado ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

11.DK: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Junior Caiçara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

8.DK: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Wissam Ben Yedder ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

6.DK: Medipol Başakşehir takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Edin Visca tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Başakşehir

Haberin Devamı