Spor Sevilla'da eksikler can sıkıyor

Sevilla'da eksikler can sıkıyor

Paylaş
Sevilla'da eksikler can sıkıyor

Şampiyonlar Ligi 2. turunda CSKA Moskova ile karşılaşacak Sevilla'da Capel ve Fabiano'nun eksikliği, teknik heyeti düşündürüyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçını 8 Aralık’ta Beşiktaş’a karşı oynayan ve Rus liginin henüz başlamaması nedeniyle form durumu belirsiz olan CSKA Moskova’da teknik direktör Leonid Slutsky, oyuncularının fiziksel durumunun bir sorun teşkil etmeyeceğine inandığını, maça taktik açıdan da hazır olduklarını söyledi.

CSKA’da hücuma yönelik orta saha oyuncusu Alan Dzagoev sakatlığı nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Dzagoev’in yerine yeni transfer Keisuke Honda’nın oynaması bekleniyor.

FABİANO VE CAPEL YOK

Sevilla’da ise son lig maçında sakatlanan golcü futbolcu Luis Fabiano ile kanat oyuncusu Diego Capel oynamayacak. İspanyol ekip için sevindiren haber, sakatlıktan kurtulan Frederic Kanoute’nin Moskova’da forma giyebilecek olması.

CSKA Moskova, Avrupa kupalarında evinde yaptığı son 8 karşılaşmanın 7’sini kazandı. İspanyol takımlarıyla daha önce 3 kez karşılaşan Moskova ekibi, 1992-93 Şampiyonlar Ligi eleme maçında Barcelona’yı elemeyi başarmıştı.

CSKA, geçen yıl UEFA kupasında karşılaştığı Deportivo Coruna’yı Moskova’da 3-0 yenmişti. Moskova’daki son maçını 2005-06 UEFA Kupası’nda Lokomotiv’e karşı oynayan Sevilla ise bu karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Bu, Sevilla’nın Rus ekiplerine karşı oynadığı 5 maçtaki tek galibiyeti. İspanyol ekip, Avrupa kupalarında oynadığı son 9 deplasman maçından 5’ini kazandı.

Haberin Devamı