Eğitim - Kariyer Sevinç Kolejleri büyümeye devam ediyor

Sevinç Kolejleri büyümeye devam ediyor

Paylaş
Sevinç Kolejleri büyümeye devam ediyor

1986'dan bu yana eğitim alanında kaliteli, yenilikçi ve çağdaş eğitim anlayışıyla başarılarını sürdüren Sevinç Eğitim Kurumları çatısı altındaki Sevinç Koleji, Ataşehir, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'deki kampüslerine bir yenisini daha ekliyor.

Anaokulundan liseye kadar kaliteli eğitim veren Sevinç Koleji, Ataşehir’de yeni lise kampüsünü açıyor. Sevinç Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erol Boy, 30 yıldır devam eden kaliteli eğitimi ve istikrarlı başarıyı Sevinç Koleji’ne taşımaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ‘’TEOG ve YGS-LYS’deki dershane başarımızı artık kolejlerimizde sürdüreceğiz’’ dedi. Sevinç Koleji Lisesi’nde Bireysel Gelişim Eğitim Modeli (BİGEM) uygulanıyor.

Haberin Devamı

Öğrenci Tanıma Programı, Zenginleştirilmiş Eğitim ve Bireysel İhtiyaçlara Yönelik Kişiye Özel Çalışmalar adı altında üç bölümden oluşan BİGEM’de öğrenciler bilişsel, fiziksel, sosyal ve psikolojik alanlarda değerlendiriliyor ve öğrencilerin yıl boyunca bireysel gelişimleri Mentor Öğretmenleri ve PDR tarafından takip ediliyor.

Öğrencilere akıllı sınıflarda lego robotik, 3D videolar, mobil deney setleri vb. içerik ve araçlarla oluşturulmuş zenginleştirilmiş eğitim sunuluyor. Öğrenciler başarılı oldukları alanlara yönlendirip, ihtiyaçları olan alanlarda destekleniyor.