Sabanur Kıraç Sevişirken başınıza gelirse gülüp geçmeniz gereken 7 şey
HABERİ PAYLAŞ

Sevişirken başınıza gelirse gülüp geçmeniz gereken 7 şey

Haberin Devamı

Sevgilinizle sevişirken gülme krizine girmek kadar özel ve eğlenceli bir an daha olamaz. Eğer birlikte olduğunuz kişiyle sevişirken, bir kez bile gülme krizine girmediyseniz yanlış kişiyle birlikte olabilirsiniz!

Ya da başınıza bu maddelerden biri geldiği halde gülmediyseniz muhteşem bir anı kaçırmışsınızdır...


1- Biriniz yataktan düşerse

Henüz başınıza gelmediyse yeterince ateşli sevişmiyor olabilirsiniz. Hep aynı pozisyonda kalamayan her çift bu duruma (ve yere) en az bir kez düşer. Bir yeriniz kırılmadıysa ya da ciddi bir yara almadıysanız gülüp geçmek en büyük hakkınız!

2- Kafalarınız çarpışırsa

Özellikle ilişkinin başlarında yataktaki ritmi yakalayamamışsanız biraz da karşı tarafı mutlu etmek için gereğinden fazla çabalıyorsanız ister istemez birbirinize kafa göz dalacaksınız. Sevişmeye devam etmeden önce kahkahanızı atın sonra birbirinizin acıyan yerlerini öperek ortamı yumuşatın!

3- Birinizi geğirirse

Elbette kimse seviştiği kişinin öğlen yemeğini ağzında ve burnunda hissetmek istemez. Ama sevişirken karşınızdaki kişinin ağzınıza geğirmesi bazen kaçınılmaz bir dürtüdür. Böyle bir durumda size en yakın oksijen maskesini kendinize doğru çekip ağız ve burnunuzu içine alacak şekilde yüzünüze yerleştirerek normal nefes almaya devam edemeyeceğinize göre salın kahkahayı gitsin!

4- Vücutlarınızdan komik bir ses çıkarsa

Birbirine sürten vücutlarınızdan zaman zaman komik sesler çıkabilir. İkinizden biri gaz kaçırabilir. Konuşmaya çalışırken sesiniz tizleşebilir. Hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan ya da iş görüşmesindeymiş gibi resmi ve ciddi davranmaktan vazgeçin. Gülerek ortamı yumuşatın.

5- Evcil hayvanınız odadan çıkmayı reddederse

Sevişirken sizi izleyen bir kedi ya da oyun oynadığınızı sanıp yatağa atlamaya çalışan bir köpek tüm konsantrasyonunuzu bozabilir. Onları yok saymaya çalışmak iste durumu daha da kötüleştirecektir. Kafanız onlardayken sevişmeye odaklanmanız ve hatta devam ettirmeniz de zor olacaktır. İçinde bulunduğunuz duruma birlikte gülün, ortamı sakinleştirin ve kaldığınız yerden devam edin. İşiniz bitince de bu anıyı anlatarak tekrar tekrar gülmeyi unutmayın!

6- İkinizden biri komik bir şey söylerse

Orgazm yaklaştıkça beyin ile dil arasındaki emir mekanizmasında bazı bozulmalar meydana gelebilir. Sevgilinize “annecim” diyebilir ya da zeck aldığınızı belli etmek için hayvansı sesler çıkarabilirsiniz. Çoğu zaman söylemek istemediğiniz ya da söylerseniz ne kadar komik olacağını fark etmediğiniz şeyler söyleyebilirsiniz. Ya da seksi olmaya çalışırken (“Durma hayvan” gibi bir şeyler söyleyerek) komik duruma düşebilirsiniz. Böyle bir durumda boşuna kendinizi kasmayın, basın kahkahayı geçin!

7- Sevgilinizin suratına hapşırırsanız

İnsan hapşırmasını da kontrol edemez ki canım! Ne yapalım yani sevgilinizin suratına biraz salya biraz sümük bulaştırdıysanız? Olan olmuş, durumun komikliği ortada. Fazla beklemeden ve durumu olduğundan daha utanç verici bir hale getirmeden kahkahalarınızla ortamı yumuşatın!



Sıradaki haber yükleniyor...
holder