Sabanur Kıraç Sevişirken yapabileceğiniz en büyük 10 hata
HABERİ PAYLAŞ

Sevişirken yapabileceğiniz en büyük 10 hata

Haberin Devamı

İnsan sevişirken de hata yapar mı? Yapar! Hem de öyle büyük hatalar yapar ki bir daha aynı kişiyle sevişme ihtimalini sonsuza kadar kaybeder. Unutmayın, yatakta ne kadar iyi olduğunuz çoğunlukla karşınızdaki kişiyle olan tensel uyumunuzla alakalıdır.

Biraz tecrübe ve duyarlılıkla kendinizi geliştirmeniz ise an meselesidir. Ama eğer davranışsal olarak yatakta kötüyseniz ve asla affedilmeyecek seks hataları yapıyorsanız o zaman istediğiniz kadar tecrübeli olun yatakta her zaman kötü olarak anılırsınız. Eğer bu duruma düşmek istemiyorsanız bu 10 maddeyi kesinlikle yapmamaya özen gösterin!

1- Partnerinize yanlış isimle hitap etmek

Kendinizi anın şehvetine kaptırıp o an nerde ve hatta kimle olduğunu unutan ya da karıştıran ilk kişi siz olmayacaksanız. Bu ne yazık ki pek çok insanın başına gelen korkunç bir durumdur. Kendinizi bu pozisyona sokmak istemiyorsanız isim kullanmaktan kaçının. Sadece zevk sesleri çıkarmakla yetinin!

2- Partnerinizin yaptıklarını eleştirmek

Hiçbirimiz okul müdürümüzle yatıyormuş gibi hissettirilmek istemeyiz (yani en azından çoğumuz!) Bir ilişkinin hiçbir anı kritize edilerek geçmemesi gerekirken en son eleştiriye açık konu ise yatak odasıdır. Karşınızda çocuğunuz ya da altınızda çalışan bir eleman yok (yani teknik olarak var ama siz ne demek istediğimi anladınız!) Partnerinizi eleştirmek sadece onun konsantrasyonunu bozmaya ve sevişmekten soğumasına neden olur!

3- Partnerinizi eski partnerlerinizle kıyaslamak

Eskileri unutun. Unutamıyorsanız da unutmuş gibi yapın. Adlarını ve davranışlarını asla anmayın. Bunu özellikle de yatak odasında kesinlikle yapmayın. Bir insanı kendinizden ve seksten soğutmak istemiyorsanız onu asla başkalarıyla kıyaslamayın!

4- Partnerinize kilo aldığını ima etmek

Sevişirken partnerinizin göbeğini ya da balkonlarını okşamak ya da öpmek yerine ne kadar kilo aldığını ima eder şekilde avuçlamak sadece hata değil aynı zamanda büyük bir acımasızlıktır! Onu kilo vermek için motive etmek istiyorsanız bunu sakın ha sakın sevişirken denemeyin!

5- Televizyon izlemek

Partneriniz iş üstündeyken onun arkasından maç ya da dizi izleyerek zamanı aktif kullanma fikri ilk bakışta çekici gelebilir. Ama dünyanın hiçbir yanında kabul edilebilir ya da kibar bir davranış değildir!

6- Telefona bakmak

İster telefon çalmış olsun, isterseniz de son attığınız tweetin kaç beğeni aldığına bakmak istiyor olun... Sevişirken telefonu elinize almak affedilmez günahlardan biridir.

7- Saate bakmak

Eğer yetişmeniz gereken bir randevunuz varsa o zaman sevişmeye ilk başta yeltenmeyecektiniz! Ha yok sizin derdiniz ne zaman bitecek diye zaman tutmaksa o zaman da yanlış ringdesiniz! Biraz saygı yahu!

8- Ne zaman bitecek diye sormak

Eğer sevişmenin o an, oracıkta bitmesini istiyorsanız hiç çekinmeyin ve partnerinize ne zaman bitireceğini sorun. Bu onu soğutmaya ve moralini bozmaya yetecektir!

9- Sıkıldığınızı belli etmek

Etrafı izlemek, sevimsiz surat ifadeleri yapmak, oflayıp poflamak gibi sıkıldığınızı belli eden davranışlar yapacağınıza üzerinizdeki kişiyi tekmeleyip yere atın daha iyi. Çünkü bu davranışınız onda aynı bu hissi yaratacaktır!

10- Suratınızla mutlu olmadığınızı göstermek

Söyledikleriniz ve yaptıklarınız kadar mimikleriniz de önemli. Kimse size orgazm taklidi yapmanızı söylemiyor. Ama lütfen tiksinir ya da sıkıntıdan ölecek gibi görünen yüz ifadelerini de kendinize saklayın. Azıcık kibar olun!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder