Magazin Sevişme sahneleri zorlu geçti

Sevişme sahneleri zorlu geçti

Paylaş
Sevişme sahneleri zorlu geçti

Türkan Şoray'dan sonra Berrak Tüzünataç da kendi kanunlarını yürürlüğe koydu.

Akşam'ın haberine göre, 'Bir Avuç Deniz' filminde Engin Altan Düzyatan ile cesur sahnelere imza atan güzel oyuncu, bu sırada sette sadece yönetmen ve görüntü yönetmeninin bulunmasına izin verdi

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç,Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'ın izinden gidiyor. Bir dönem uyguladığı 'öpüşmez, sevişmez ve soyunmaz' kanunlarıyla bilinen Şoray'dan sonra Tüzünataç da kendininkileri uygulamaya koydu.

Haberin Devamı

Son filmi 'Bir Avuç Deniz'de Engin Altan Düzyatan'la başrolü paylaşan Tüzünataç, yapım şirketine ilginç bir şart koştu.

Filmde Düzyatan ile sevişme sahnesinde rol aldığı öğrenilen Tüzünataç'ın isteği üzerine senaryonun bu bölümleri 'kapalı set' olarak çekildi. Çekimlerde yönetmen ve görüntü yönetmeni dışında set ekibi içeri alınmadı.

Filmin Göcek'te teknede ve plajda geçen sahnelerinin medyaya yansımaması için de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Bikinili olarak görüntülenmek istemeyen güzel oyuncu, çekimlerin basına kapalı olarak ve gizlilik içerisinde kameraya alınmasını istedi.

HASTA HASTA ÇALIŞTI

Filmİn yönetmeni ve senaristi Leyla Yılmaz ise Tüzünataç'a övgüler yağdırdı. Yılmaz, 'Bir Avuç Deniz'de çok profesyonel ve özverili bir ekiple çalıştım. Berrak, gerçekten yetenekli ve çalışkan. Hasta olduğu zamanlarda bile çalışmaya aynı hızla devam etti' diye konuştu. Filmde Tüzünataç'ın yanı sıra Zeynep Özder, Ahu Yağtu, Tuğrul Tülek gibi genç yıldızlar ve Ayda Aksel, Can Gürzap gibi usta isimler yer alıyor. FGS Film tarafından çekilen 'Bir Avuç Deniz', Mart 2011'de vizyona girecek.

Haberin Devamı