Dünya Sevişmek istemeyen karısını öldürdü

Sevişmek istemeyen karısını öldürdü

Paylaş
Sevişmek istemeyen karısını öldürdü

İngiltere'de erkek hemşire Brent Mott'un hemşire karısı Kate Mott iki çocuk dünyaya getirdikten sonra kocasıyla ilişkiye girmek istemedi...

2 yıl boyunca uğraştı

Haberin Devamı

İngiltere’de erkek hemşire Brent Mott’un (32) hemşire karısı Kate Mott (35), 2008’de ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Kate Mott o tarihten sonra kocasıyla cinsel ilişkiye girmek istemedi. Brent Mott, aynı hastanede çalıştığı karısını sevişmeye ikna etmek için 2 yıl uğraştı.

Kitaplar okuyan, iç çamaşırları ve seks oyuncakları alan koca başarılı olamadı. Brent Mott’a boşanma davası açan karısı, evlerinin bir odasına yerleşti ve kocasının odaya girmemesi için mahkeme kararı aldırdı.

Cinayete kaza süsü verdi

Çılgına dönen Brent Mott sonunda karısına tecavüz etti ve öldürdü. Ardından cesedi otomobiliyle bir tarlaya götürdü. Cesedi aracın direksiyon koltuğuna oturtan Brett Mott, cinayete kaza süsü vermeye çalıştı.

Haberin Devamı

Akşam kayınvalidesini arayıp karısının nerede olduğunu soran, eşinin telefonuna mesajlar gönderen Brent Mott ertesi gün kayıp başvurusu yaptı. Otomobili bulan polisler, olayın kaza değil cinayet olduğunu belirledi. Tutuklanan Brent Mott suçunu itiraf etti.