Spor Seviyemiz artacak

Seviyemiz artacak

Paylaş
Seviyemiz artacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, “Türk futbolunun düzeyini yükseltip hak ettiği noktaya getireceğim” diye konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan “Stratejik Plan”, yapılan toplantıyla açıklandı. Çırağan Sarayı’ndaki toplantıda, TFF Başkanı Mahmut Özgener, federasyon olarak ana amaçlarının futbolu tüm Türkiye’de doğru vizyon ve stratejiyle yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener, planın, “Sportif Başarı”, “Güçlü Bir Organizasyon”, “Uluslararası Spor Etkinlikleri” olmak üzere 3 ana başlıktan oluştuğunu ifade etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, göreve yeni geldiğini ve oldukça fazla maç izlediğini belirterek “Yapmamız gereken şey, A Milli Takım seviyesini artırabilmek. Çünkü milli takımlar, insanların ilgisinin artmasına büyük katkı sağlar. Buradaki projeler milli takım için de önemli. Bunların hepsi çok iyi yaklaşım. Milli takım oldukça istekli. Benim gelmemle seviyenin artacağına inanıyorum. Türk futbolunu hak ettiği yere getirmeye çalışacağım” diye konuştu.