Yaşam Seyahat çantanıza rahatça sığdırabileceğiniz bakım ürünleri

Seyahat çantanıza rahatça sığdırabileceğiniz bakım ürünleri

Paylaş
Seyahat çantanıza rahatça sığdırabileceğiniz bakım ürünleri

Hem günlük çantalarda hem de seyahat çantalarında kolayca taşınabilen ürünler sizlere her zaman bakımlı olma fırsatı sunuyor

Sephora Collection Mini Outrageous Extension Mascara - Maskara

Haberin Devamı

Ölçüsüz hacim ve uzunluk, bu mini maskara büyük boydaki maskaraların tüm özelliğini taşıyor. Keratin ile zenginleştirilmiş formülü, Sephora’nın özel elastomer fırçası ile birleştiğinde kirpiklerden her birinin zirveye ulaşmasını sağlıyor.

Fiyatı:25,90TL

Sephora Collection Miroir De Poche – Cep Aynası

Sihirli olmasının yanı sıra son derece pratik olan bu küçük ayna kimin kusursuz ve saf bir güzelliğe sahip olduğunu gözler önüne seriyor.

Fiyatı: 39,90 TL

Sephora Collection Vaporisateur De Sac- Mini Parfüm Şişesi

Sephora Collection mini parfüm şişesi valizini çok doldurmak istemeyen, parfümünü gittiği her yere taşımak isteyen ve havaalanında sorun yaşamak istemeyen herkesin yardımına koşuyor.Dore kum pembesi ambalajı ile sunulan ve anında doldurulabilen sprey şişesi çok kullanışlı bir aksesuar.

Haberin Devamı

Fiyatı: 44,90 TL

Sephora Collection Kit Week-End - Hafta Sonu Kiti

İster arkadaşlarınızla bir yolculuk, ister romantik bir kaçamak veya iş gezisi yapın, iyi donanımlı olmak gerekir... Bu pratik kit size ihtiyacınız olanı veriyor.

Tam bir yaz görünümü sunan çantanın içinde krem uygulayabilmek için bir aparat ve boş şekilde 5 şişe ve kap bulunuyor.

Fiyatı: 49.90 TL

Sephora Collection Masques Visages – Yüz Maskeleri

Bitkisel formüllü ve aktif bileşenlerle yoğunlaşmış maske cilde maksimum miktarda vitamin ve fayda sağlıyor.

Besleyici ve yatıştırıcı Hindistan Cevizi, çevresel kirliliklerden arındıran üzüm, gözenekleri kusursuzlaştıran ve pürüzsüzleştiren ananas, arındırıcı ve detoks etkisi sağlayan yosun, ciltteki susuzluğu gideren ve dolgunlaştırıcı Aloe Vera, ultra nemlendiren ve parlaklık sağlayan litchi, yorgunluk giderici ve enerji verici nar, matlaştırıcı ve kusurları kapatan yeşil çay.

Seçiminiz cildinizin ihtiyaçlarına ve anlık arzularınıza göre değişebilir…

Fiyatı: 18 TL

Sephora Collection Masques Mains – El Maskesi

Bu pratik ve su geçirmez özellikteki el maskeleri ile 15 dakikada yumuşacık ellere kavuşuluyor. Ellerini nemlendirmek ve güzelleştirmek isteyenler Aloe Vera, beslemek ve onarmak isteyenler ise Avokado’lusunu tercih ediyor.

Haberin Devamı

Fiyatı: 18 TL

Sephora Collection Masques Pieds – Ayak Maskesi

İster uzun bir iş ya da alışveriş günü olsun isterse dans pistinde çılgınlık gecesi… Çözüm Kore trendlerinden esinlenerek yaratılan bu nemlendirici ve su geçirmez çorap maskelerinde! Lavanta ile yeniliyor ve rahatlatıyor. Badem ile rahatlık veriyor ve onarıyor. Giyin, bekleyin ve tadını çıkarın!

Fiyatı: 18 TL

Sephora Collection Masque Lèvres – Dudak Maskesi

Biyoselülozlu ve hafif pembe renkte bu maske dayanılmaz dudaklar için karite yağıiçeren formülüyle dudakları nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor.

Fiyatı: 12 TL

Sephora Collection Masques Nez – Gözenek Maskesi

İlk kullanımdan itibaren cildi pürüzsüzleştiren ve gözenekleri gözle görür şekilde sıkılaştıran ananas maskesi ile güzelleşme vakti. Cilt konusunda mükemmeliyetçiler için, öncelikle arındırıcı kömür bandı kullanılarak her türlü siyah nokta ortadan kaldırılıyor.

Fiyatı: 8 TL

Sephora Collection Masques yeux – Göz Maskesi

Biyoselüloz ve bitki bazlı aktif maddelerle konsantre edilmiş serumlarla zenginleştirilen bu maskeler, göz çevresini güzelleştiriyor. Salatalık yatıştırıcı, Üzüm pürüzsüzleştirici ve canlandırıcı, Litchi nemlendirici ve aydınlatıcı ve vazgeçilmez Nar yorgunluk giderici ve koyu halka karşıtı... Geriye sadece sizi en iyi hangisinin veya hangilerinin şımartacağını seçmek kalıyor!

Haberin Devamı

Fiyatı: 18 TL

Masque Après Soleil – Güneş Sonrası Maskesi

1 Yüz maskesi + 1 dekolte için maske: hayran kalmak için iki iyi neden ve güneş ışınlarından ısınmış cildi yatıştırmanın en iyi yolu! Doğal karpuz özleriyle zenginleştirilmiş bir formül ve anlık tazelik, cilt yenilenmesi ve mükemmel bir bronzluk için buz etkili bir biyosellüloz efekti!

Fiyatı: 24 TL

Sephora Collection Lip Balms & Scrubs – Dudak Balmı ve Peelingi

Bu yaz için eriyen dokular ve bağımlılık yapan kokular içeren dudak balm ve peeling koleksiyonunu Sephora Collection sizlerle buluşturuyor.

Muz, hindistan cevizi, karpuz ve goji özlü dudak balmları

Kivi ve bal özlü dudak peelingleri!

Haberin Devamı

Dudakları şımartmak için her şey bu koleksiyonda!

Fiyatı: 24 TL

Sephora Collection Cleansing & Exfoliating Wipes – Mini 10’lu Makyaj Temizleme Mendilleri

Durulamadan veya pamuk kullanmadan etkili bir şekilde makyajınızı çıkarmak ve cildinizi temizlemek misiniz? İşte çözüm! İsteğe göre temizleyen ya da peeling yapan, yeniden kapanabilir paketlere yerleştirilmiş mendiller! Mendiller yüzde ve gözlerdeki kirleri temizlemek ve yüz ve gözlerden makyajı yumuşak bir şekilde çıkarmak için kullanılıyor. Yatıştırıcı hindistan cevizi suyu, detoks etkili kömür özlü ya da ferahlatıcı karpuz: isteklere ve cilde göre seçiliyor! Ölü cilt hücrelerinden peeling etkisiyle kurtulmak mümkün. Ortak noktaları isepratiklik ve taze kokular!

Fiyatı: 12,90 TL

Sephora Collection Mattifying Lip Primer – Matlaştırıcı Dudak Bazı

Rujun son görünümünü mat hale getiren bu baz sayesinde mat modasını benimsiyoruz! Kolay uygulanabilen ürün sonucun homojen ve kalıcı olmasını sağlıyor.Artık tüm rujlarınızı yanınızda taşımanıza gerek yok çünkü bu baz her çantaya sığıyor ve üstelik çok yumuşak!

Fiyatı: 29,90 TL

Sephora Collection #Lipstories - Ruj

Instagram storylerinden esinlenerek hazırlanan #Lipstories rujlar hayatın her anına uyum sağlıyor. Bu sezon #Lipstories destanı devam ediyor.

Fiyatı: 29,90TL

Sephora Collection Cream Lip Stain Mat – Lip Stain Mat Ruj

Sephora Collection’ın en çok tercih edilen rujunun mat ve yoğun renkleri yeniden keşfediliyor. Artık olmazsa olmaz Cream Lip Stain hem modası geçmeyen hem de cesur 44 renkte sunuluyor. Artık seçim yapmanıza gerek yok, hayranlık uyandıracak dudaklar ve stiller için renklerle oynaması size kalıyor.

Fiyatı: 44,90 TL

Sephora Collection Color Hit Nail

Polish – Color Hit Oje

Efsanevi Sephora Collection ojeler 2018 yazı için yeni bir görünüme kavuştu! Ojeler, yeni formülüyle kusursuz ve darbelere dayanıklı bir manikür için parlaklık ve beş güne kadar kalıcılık sağlıyor. Muhteşem kırmızılardan en fantezi pop renklerine, zarif nude renklerden eğlenceli sedefli renk varyasyonlarına kadar, tüm arzularını tatmin edecek 53 tondan oluşan geniş bir renk yelpazesiyle yaz görünümü tamamlıyor. Her yere taşınabilen ve kolayca el çantanıza sığabilen hayranlık verici şişesi ise ürünün en büyük artılarından. Benzersiz formülü, yoğun renkleri ve mini fiyatı ile bu oje hayranlık uyandırıyor!

Fiyatı: 12,90 TL

Sephora Collection Colorblock Liners – Colorblock Eyeliner

Sephora Collection’ın en yeni kalem eyeliner’ları ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarma vakti. Maksimum performans için mini bir format ile sunulan ürün, süper yoğun formüllü parlak renkle 8 tonda sunuluyor. Derin siyahtan güneşli sarıya, okyanus mavisine kadar her gün kendi stilinizi göz açıp kapayıncaya kadar yaratmak için birçok renk sizi karışıyor.

Fiyatı: 34,90 TL

Sephora Collection Volume On Mascara - Maskara

Kirpiklere hacim veren ve derin renklerle gösterişli bakışlar yaratan yeni maskara VOLUME ON! siyah, mor, yeşil, mavi, turkuvaz renkleriyle sunuluyor. Tek yapmanız gereken içlerinden birini seçmek! Yüzlerce liften oluşan geniş bir fırçası ile birlikte sıvı ve yumuşak formülü, anında hacim ve kıvrım oluşturmak için kirpikleri tek tek kaplıyor. Sonuçta ortaya çıkan ise göze alıcı ve kusursuz kirpikler!

Fiyatı: 29,90 TL