Magazin Şeyma Subaşı: Nasıl bu kadar çirkinleştiniz?

Şeyma Subaşı: Nasıl bu kadar çirkinleştiniz?

Paylaş
Şeyma Subaşı: Nasıl bu kadar çirkinleştiniz?

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'ya sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın gözaltında. Yurt dışına kaçan bir kadını ise Interpol arayacak. 15 şüphelinin daha yakalanması için polis çalışıyor. Şeyma Subaşı da "İçinizin pisliğini yaymaya çalıştınız." diyerek suskunluğunu bozdu

İstanbul Savcılığı'nın talebi üzerine polis, sosyal medya hesapları üzerinden 9 Aralık 2016'dan beri Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na hakaret eden 3 kadını yakaladı: Yeşim N. (38) ve Yazgülü T. (27) İstanbul'da, İlknur R. (37) Mersin'de gözaltına alındı.

TABLETİ KIRMAK İSTEDİ

Gözaltı sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için tablet bilgisayarını kırmaya çalıştığı ancak başaramadan yakalandığı belirtildi. Cansın K.'nın (30) ise yurt dışına kaçtığı ve yakalanması için Interpol'e başvurulduğu öğrenildi.

HİÇBİRİNİN SUÇ KAYDI YOK

Söz konusu kişilerin Şeyma Subaşı ya da Acun Ilıcalı veya yakın çevreleriyle ile hiçbir tanışıklığı ve geçmişi olmadığı öğrenildi. Şüphelilerden hiçbirinin suç kaydı yok.


Şeyma Subaşı ikinci çocuğu düşünüyor mu? İşte Şeyma Subaşı'nın açıklaması


"NASIL BU KADAR ÇİRKİNLEŞTİNİZ?"

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, kendisine yapılan komplo için Instagram'ın hikaye bölümünde uzun bir yazı paylaştı. Şeyma Subaşı "İnsana iftira atmak için montaj yapacak kadar nasıl çirkinleştiniz?" diyerek isyan etti.

Haberin Devamı